Hétfőtől belevágok a tojásdiétába.Velem tart valaki? (tudásbázis)
Szerintem semmi elítélni való nincsen az efféle diétákban, ha nem arról szól, hogy eszed, amit előírnak, de mellette egész nap csak ülsz a fotelban. Ha mozog is mellette az ember, szerintem ez is ugyanolyan elfogadható diéta, mint a többi. Nem igazán értem azokat, akik ideírogatnak kedvet szegni:)
Na mindegy!
Hajrá!
Diéta- korlátozott idő, kaja.
Nem hatásos. Hosszútávon főleg nem ...
"Kezdj bele bátran, bár én céklával együtt csináltam, hatásos volt 5 kilót fogytam. Főt tojás, főt cékla!"
És gondolom mind vissza is híztad, sőt..
Én veled tartanák, de betegségem miatt tilos a fogyókúra. Valamikor egyszer sok diéta /narancsos, citromos, káposztaleves, Atkins,
szétválasztó, 90napos..stb/ után végig csináltam a szegedi klinika által javasolt tojásdiétát.Attól sikerült lefogynom kb 10 kg, de utána folytattam, de nem a szigorú tojás diétát, hasonló diétás étkezést és szép lassan fogyogattam tovább. Nem éheztem, de normál testsúlyú lettem fél év alatt.Akkoriban a koleszterinem a normál tartományban volt.
Egy-két év múlva megint jöttek rám a kilók, a cigi elhagyása után, és megint csak a tojásdiéta segített.Aki bírja én annak ajánlom, de közben méressen koleszterin szintet, a saját megnyugtatása miatt.
Bevallom most is szeretnék fogyni, de csak 3 év múlva kezdhetek neki, ha tünetmentes leszek.
Ha elkezdem, a tojásdiétát fogom csinálni. /Most, hogy kevés tojást eszem, a koleszterin szintem magasabb, mint amikor a tojás diétát csináltam./
Amikor még dolgoztam kolléganőim között sokan diétáztak, és szinte mindenkinek más diéta jött be.Szerintem minden diéta az egyén szervezetétől is függ.
Ideje lenne a tojást rehabilitálni, [link]
a benne lévő zsír sem mumus, meg a koleszterin sem az.
De ezzel nem azt mondtam, hogy jó az egyoldalú táplálkozás. Hol van erről a tojásdiétáról valami forrás?
Mondjuk azt nem tudom.
Párom is imádja a tojást, baja még nem volt ilyen szempotnból belőle, de allergiás lett tőle.
Egy időben én is ettem nagyon, de nem tett jót. :S De nem diéta miatt..
További ajánlott fórumok:
- Hétfőtől 5 napos Level-diéta - velem tart valaki?
- Agyban dől el: hétfőtől indul az utolsó fogyim Velem tartana valaki?
- Ki tart velem hétfőtől?
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Méregtelenítő kúra hétfőtől - ki tart velem?
- Újra belevágok az Oshawa-kúrába - velem tart valaki?