Beleszerettem a piszichológusomba. Mit tegyek? (beszélgetés)
Végül mi lett ebből a helyzetből?Elmúlt?
Volt már olyan hogy orvos beteg kapcsolatból lett egy jól működő párkapcsolat?
Hol lehet "piszichológus"-sal találkozni!????
:D
Elírtam tényleg a címet. Látjátok, hogy hol jár az eszem? :D
Akkor ha rájött volna már ciki és kínos szitu lett volna? Azt nem akarom... Az olyan égő lenne...
DDD
Naaaa..........
Cím:Ha beleszeretek valakibe és sokat gondolok rá attól lehetek terhes?
már látom a válaszokat is
-Igen ha pont peteérésed van.
Jah, tényleg! Attól nem leszek terhes... miket beszélek én itt...Csak én már tovább gondoltam a dolgot...a fene fantáziámat... mindig csak a szex, meg a szex.. :)
De azért egy fórum, lehet jó ötlet lenne.. :)
Attól hogy beleszeretsz nem lehetsz terhes.
hmmm vagy igen?
Írjunk ki fórumot?
Beleszeretsz a szemdokiba és nem mersz a szemébe nézni.
Menj nőgyógyászhoz!
Na mégegyszer: pi-szi-cho-ló-gus
hi-szi a pi-szi
Áh, szerintem ez ilyen unatkozós beleszeretősdi. Pont pasihiányod van, mert nem szeretsz ismerkedni, hát ő van legközelebb, meg is szoktad már a jelenlétét és meg is hallgat, szóval ezért.
Meg azért is, mert ez ilyen transzfert jelenség, amikor a páciens beleszeret az ápolóba, dokiba, stb.
Mivel pszi (és nem piszi), ő ezt tanulta is, mármint azt, hogy hogy kell kezelni az olyasmit, amikor egy páciense belészeret. Ezért azt is tudja, hogy hogy szereljen le, ha nem vagy az esete. Marha ciki lesz a szitu, de legalább nem fogsz többet hozzá járni és meggyógyulsz egyből:)
Akkor azt az orvost kezeltetni kell, ha egy betegével osztja meg az Ő lelkigyíkját!
Mi ez? Kölcsönös adok -kapok terápia?
Bele sem merek gondolni, ha a nődokijába szeretett volna bele, a doki megvizsgálja mint nődoki, ő meg csinál neki prosztata vizsgálatot... brrrr!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?