Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe? (beszélgetős fórum)
Több dolog tart a férjem mellett.
1. Van gyerek (de nem ez a legfőbb ok)
2. Derék ember (és lelkiismeretfurdalásom van hogy otthagynék egy derék embert)
4. Nem akarok szenvedést okozni a férjemnek (bár már igy is azt tettem)
5. Magam sem értem miért vágyom a szerelemre, rossznak érzem magam miért nem elégszem meg és miért nem küzdök foggal körömmel az együttmaradásért
Hozzátenném, eddig nemcsak a szerelem hiánya volt a gond, hanem a férjem agyonhajszolta magát és nem volt időnk közös progikra + ami elgondolkoztat hogy mégha lett volna is idő nem voltunk egy hullámhosszon
Most lehet már csak kifogásokat keresek, de az idegességére kapott gyógyszert a psichológustól és azóta nyugisabb - és most örülhetnénk hogy megoldódott a problémánk, nem stresszel, nem idegesít. Ehelyett én meg úgy érzem hogy túl későn jött a megoldás, mert fülig beleszerettem valakibe. Én az a típus vagyok akinek a szex szerelem nélkül is megy, azzal végülis nincs gond, de sokkal felemelőbb szerelemből összebújni a párunkkal és erre megvan bennem a vágy. Talán ez itt a nagy büdös gond! Most erről vagy lemondok...vagy válok. Csak szégyenlem magam hogy egy ilyen kis vacak ok miatt....
köszi!
Egyebkent a te eleted es ha nem vagy boldog, en megertem, hogy azt keresed. Mert errol szol az elet.
Na egyre több minden szól a férjed ellen. Őszintén, kitett az éjszaka közepén, te nem szereted őt, sem jellemben sem emberileg nem tiszteled és szereted annyira hogy a sajnálaton kívül kötne hozzá más.
A szeretőd na ő meg , mintha kiakarna hátrálni most hogy kezded a házasságod felrúgni.
Tényleg úgy érzed ennyi elég? Egy rossz házasság, egy fel nem vállalt szerelmi kapcsolat?Nem érdemelné meg minden érintett hogy tiszta víz legyen a pohárba?Ne érd be ennyivel....
"Vigasztalást azoktól kapunk, akik egyetértenek velünk, fejlődésünket azok szolgálják, akik nem."
Marlo Morgan
Kondakafe :) a véleményed nem fontosabb a másénál. Haragoztasd de nem érdekel jobban attól.
43 éves vagyok 172cm 68kg:) két felnőtt gyerek után. jók a méreteim.... és neked????
ELMONDTAM.
Lehet már 6 évvel ezelőtt kellett volna de nem tettem. Lehet ez nagy hiba volt.
Mit is várhatnék? Nagy csalódást változttam ki és tisztelem a férjem érzéseit és elfogadom a döntését bárhogy is dönt.
Nem vagyok belé szerelmes. Pont. Ha az lennék, nem mentem volna félre és nem lett volna olyan csodálatos a harmadikkal. De hülyeség eltitkolni, ez van, ez a valóság! Most már minden igazság kiderült, remélem előrébb jutunk így vagy úgy. A célom hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba és a legjobb döntést hozzunk meg közösen.
alhambra neked mar itt sem jo?
Inditsd el a tokeletes forumot, magadnak es elj a tokeletes alomvilagodban. Mert senki elete nem tokeletes. A tied sem. Pl. tudni kene, hogyan zard be a szad. Es akkor meg a mereteid is szebbek lesznek.
Ma elég sokminden történt megint. Alig várom hogy hazaérjen a munkából. Kb. 11 felé érkezik.
Vannak dolgok amiket félek elmondani neki, lévén hogy nem akarom megbántani mégjobban mint ahogy megbántottam. Lehet vele együtt kellene keresnem/keresnünk a megoldást.
A legfőbb dolog amit nem tud hogy mennyire beleszerettem a harmadikba. Pedzegettem neki hogy másért dobog a szívem de szerintem nem fogta fel hogy ezen a szinten.
szerelem nem fontos vagy úgyis elmúlik,"
A szerelem fontos, de biztos hogy elmúlik
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Sötét titka a férjemnek
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Reménytelenül beleszerettem valakibe, aki nem hogy nem akar...
- Hogyan, egyáltalán lehet-e valakibe beleszeretni aki szeret?