mi a dróthálóra belátásgátlót raktunk. Ez egy zöld műanyagból sűrűre szőtt dolog. Van több szinben és méterbenn lehet venni. Esztétikus. Némileg átlátszik de csak árnyékosan. Szerintem nagyon jó.
Húúú,hát ez a dió elég drága,mert majdnem 4000forint négyzetmétere.Persze van olcsóbb színváltozat is.Borsodban élek,úgyhogy a megyeszékhelyhez tartozó kertvárosi üzletben vettük.
Igen,trapézlemez.
Maga a lemez mérete a kerítésen 1,40,de ugye itt van egy 50 centis zsaluból épített lábazat is,a nagykapu viszont így magasságra a kettő összege.
Szia!Nekünk lemezből van a kerítés.Van egy zsaluból felrakott alap is ugye és azon van a lemez.Tutira nem látnak be,mert a kb.50 centis alapra jött egy 1,40-es lemez.
Van is a másik utcában egy pali,aki rossz néven vette,hogy ő emiatt nem lát be hozzánk.
Hát pont ez volt a cél.
Egyébként,nem kell festeni és nem fog rohadni sem,úgyhogy a legtutibb megoldás szerintem.De ez csak az én véleményem.
Színfüggő az ára egyébként,meg persze hogy milyen méretben kell.
Nekünk olyan szép diószínű,hogy olyan,mintha fa lenne.
Régi dróthálókerítés alá most csináltunk betonalapot.Szívem szerint maradhatna a drótháló. de jó lenne rá valami belátásgátló.De miből? Nádszövetre gondoltam, de az hamar tönkremegy.Meg van az a szúnyogháló szerű, azt gondolom több rétegben kellene feltenni?Egyéb más ötlet?Addig míg nem döntjük el, legyen e,és miből új kerítés, ami nem túl drága, és amin nem lehet átlátni?Kinek miből van, mennyire éri meg az árát?