Bejárati ajtó ablakát mivel tudnám eltakarni? (tudásbázis kérdés)
Ha jól emlékszem, albérletről van szó, valami olyan kell, hogy később könnyen eltávolítható legyen.
Én meglehet, hogy különböző színű krepp papírból hajtogatnék oda egy színes-szivárvány-darabot, beszabnám, cellux-ot neki. Talán még ez a legolcsóbb, és még dekoratív is.
Kreatív bolt, ott tudják pontosan, de sokféle üvegfesték kapható.
Az üveg túloldalára ragaszthatod az előrajzolt mintát, amíg kihúzod a kontúrokat.
Ja,a fény, persze.
de talán nem baj, ha csak derengéskét jön át, ehhez egy méretre szabott kartonlap is megfelel.
Kétoldalú ragasztószalaggal az üvegre belülről felragasztva.
Lehetne akkor inkább előbb lehullott faleveleket felfűzni damilra. 😊
És középre egy kis csiszolt üveggömböt lógatni, ami összegyűjti a kintről jövő pozitív energiákat 😊
Minek jössz ide fanyalogni?
Rágjam a szádba, hogy a függöny és a matrica volt az első gondolatom, de megkérdeztem itt is, hátha van valakinek kreatívabb ötlete?
De el tudok képzelni egy keskeny függönyt ennek az ajtóakasztóra szépen felfűzve is, a végét pedig valamivel súlyozni, hogy ne repkedjen.
Fekete kartonlap celluxal. Olcsó, egyszerűen eltávolítható.
Na, hogy tetszik?:)
Lehet kapni ablakra való öntapadós matricát, a legkülönbözőbb mintákkal. Mérertre vágod, belülről a tiszta üvegre ragasztod, slussz.
Ablakmatrica néven kell rákeresni, hozok egy példát a sok lehetőségből.
További ajánlott fórumok:
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Hogyan lehetne 8 hónapos spániel kölyökkutyát leszoktatni, hogy ne kaparja a bejárati ajtót?
- A bejárati ajtónk a szomszéd teraszára néz. Ez sokszor...
- Fa bejárati ajtó meddig áll el?
- Fa vagy műanyag legyen a ház szabadba nyíló bejárati ajtaja?
- Kretív segítséget szeretnék kérni: hogyan lehetne eltakarni ízlésesen a fotón látható kábelt és biztosítéskot?