Kretív segítséget szeretnék kérni: hogyan lehetne eltakarni ízlésesen a fotón látható kábelt és biztosítéskot? (tudásbázis)
Wanda,a drapéria nem túl jó őtlet.De ha giccsesnek találod a művirágot,van egy ötletem.Nekem 1× egy kampót kellett eltakarnom.
Volt 1 kis maradék famintás tapétám.Készítettem egy hatalmas csokrot belőle.Olyan lett,mint egy dombormű.A Te esetedben,inkább bordűrszerű alkotást lehetne csinálni,mint egy futót-végig vezetni.Olcsó,és csak hajtogatni kell.
Ügyes légy!*=*=*=;%%%%%%;~*ˇ~*^~;ßßßßß;¤¤¤¤#####
Ha jól láttam ez egy panel lakás....mikor ki szedtük a beépített szekrényt,ugyan evvel a problémával néztünk szemben:S....a párom villanyszerelő,majdnem sokkot kapott mikor meglátta!
Mi a gipsz stukkos megoldást választottuk.....de ahhoz rövid volt a kábel!Úgy h azuram kicserélte a vezetéket egy hosszabbra,és így eltudtuk a mennyezet és a fal sarkában vezetni egy belülről üreges stukkoval!
Amúgy a művirágot megtartja...hiszen magát a tőt a doboz közelébe rögzíted,a szára meg pillekönnyű!
bocsi, hogy beleszólok, de mielőtt mindenféle kreatív ötlettel eltakarnánk a kábelt. felhívnám a figyelmet, hogy ez egy szakszerűtlen megoldás, mert a kábel a biztosíték dobozból csak úgy lóg!! ha ráterheljük, vagy megmozgatjuk, akkor esetleg kiszakadhat:((
erre filgyelj Vanda 2!!!
Ja!
És ha nem vigyázol, a "t. h." vetekedni fog a BUKICSUNÁJjal; az pedig nem semmi. :D