Begyulladt szőrtüszők és benőtt szőr. Létezik biztos megoldás ezek ellen? (tudásbázis)
Sziasztok !
Én vettem Aloe vera-t , és epillálás után annak a levével kenem be a bőrömet.
Már 3x.or csináltam és nagyon jónak tűnik !!
És milyen gyakran gyantáztatsz?
Nekem azért lenne kicsit körülményes, mert sokkal többet kerül a gyantázás, vagy a gyantáztatás, mintha hamar végigmennék a géppel. Persze ha az ember tudja, hogy ez biztos módszer a probléma ellen, akkor talán még belenyugszik:)
... egy ideig biztos maradok az gépi epilálásnál :(
Pedig barna vagyok :D
... de azért köszönöm a tippet:)
Köszönöm a többiek tanácsait is. Olvastam régebb, hogy ha el is lehet tüntetni, akkor elég sok időbe telik, szóval türelmesnek kell lenni. Azért kérdeztem, hogy ismertek-e biztos megoldást, mert ha az ember tudja, hogy van megoldás, akkor inkább kivárja azt az X időt, ami után már tapasztalható a változás:) és nem adja fel rögtön az első 1-2 hét után.
Olyant is olvastam, hogy azoknál nagyobb arányban fordul elő ilyen probléma, akik epilátort használnak. Tehát, aki gyantával szőrtelenít, annak nincs sok ilyen problémája. Ti hallottatok ilyesmit?
Mennyi idő után lesz látható valamilyen változás?
Amúgy köszönöm a tippet, ki fogom próbálni. :)
A hetekben eszméltem rá arra, hogy valószínüleg élrzékenyebb a bőröm az átlagosnál, bár nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a problémámat. Sajnos eléggé hamar nő a szőröm, szóval 3-4 naponta epilálnom kell, ha teljesen sima lábat akarok. Persze 3-4 nap alatt nem nő vissza teljesen, ahhoz hetekre lenne szükség, de 1 hét után azért már eléggé látható a növekedés.
A problémám tehát az, hogy tiszta pötty a lábam a begyulladt szőrtüszőktől és van néhány benőtt szőrszál is. A benőtt szőrszálakat leginkább a bikinivonalon veszem észre, ahol aztán nekiesek... de akad máshol is 1-1. Van valaki, aki ezzel a problémával küzdött, mint én, de talált megoldást?
Tulajdonképpen engem ez annyira nem szokott zavarni, csak néha jön elő ez a dolog, mert úgy vagyok vele, hogy inkább legyen a lábam pöttyös kicsit, mintsem szőrös... :S de azért mégis jobban örülnék valamilyen megoldásnak. Bármilyen tippet, tanácsot szívesen várok, ami nálatok bevált!
További ajánlott fórumok:
- Létezik fogyókúra sanyargatás nélkül, van megoldás azoknak, akik nem szeretik a zöldségeket?
- Nagyon durván begyulladt egy szőrtüszőm! Mit lehetne vele kezdeni?
- Tud valaki valami megoldást a begyulladó szőrszálak ellen? Valami speciális krém esetleg?
- Borotválástól begyulladt szőrtüsző...
- Szörtüsző gyulladásnak kinéző piros pöttyökkel mit kezdjek? Doki látta, szerinte nem gyulladás, de nem megoldás amit kinált, mert nem haszná
- Újra begyulladó szőrtüszőkkel mi a teendő?