Borotválástól begyulladt szőrtüsző... (beszélgetés)
én aloe-t kentem rá, és segített valamennyit, de a góc megmaradt
és néha keményebb néha kicsit puhább.. de a színe olyan mintha állandóan nyomkodnám.. pedig nem..
de az tény, hogy már a borotválás nem mehet tovább..
és azt sem tudom, mikor fog elmúlni.. már hónapok óta van... az első is kb fél év alatt múlt el... jó szar érzés..
Mindenkinek szép reggelt:) Lenne egy kérdésem. Intim borotválás után, begyulladt a szőrtüszőm, illetve utána a bőröm alatt nőtt tovább a szőr. Emiatt hónapok óta van egy góc ott, ami néha kisebb néha nagyobb, és ha megnyomom, akkor jön belőle gennyes váladék. Nem akar elmúlni. Ami érdekes, hogy régebben pont a másik oldalon volt, szinte szimmetrikusan, és az is hónapokig tartott, fájdalmas volt. Mit lehet ezzel kezdeni? Persze azóta nem borotválom, hanem gyantázom, és nem alakult ki újabb, de ezzel, ami nem akar meggyógyulni, mit lehet kezdeni? Ami kicsit elkeserítő, hogy olyan 1*1 cm-es nagyságú, és nagyon kellemetlen, úgy a fájdalom miatt mint a látvány miatt... tudnátok valami kézzel fogható ötletet, hogyan mulasszam el?
Előre is köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Hetek óta begyulladt lábujjal mit csináljak? Segítsetek!
- Fel mernétek venni rövidet, ha tele lenne a lábszáratok szőrtüszőgyulladással, benőtt szőrökkel?
- Húznak ki begyulladt fogat?
- Vetélés után begyulladtak a tejmirigyeim. Mit tegyek?
- Nagyon durván begyulladt egy szőrtüszőm! Mit lehetne vele kezdeni?
- Újra begyulladó szőrtüszőkkel mi a teendő?