Az otlet jo. Az ikea oldalan tenyleg van egy szerkeszto program. Szerkesztettem is vele szep lett a kep. Ezt a kepet el is kuldtem ajanlatot kerni (hogy kaptam otleteket) meg valasz nincs. Persze az arat lesatiroztam mert masfel millio jott ki. Pedig felso szekrenyt csak 1 et raktam :)
Kikát nem próbáltam, de az Ikeát imádom. Ikeás a konyhabútorom (bár nem én csináltattam), de sok éve semmi gond nincs sem a fiókokkal, sem a pörgő polccal, semmivel. Ha mégis lenne, könnyű pótolni az alkatrészt.
Kikával érdemes vigyázni unokatesómék pár éve ülőgarnitúrát vettek pár nap alatt kiderült hogy a minősége gagyi utána 1 hétig ment a cirkusz mire végre a Kika elszállíttatta és visszaadta az árát.
Kiindulási alapnak ajánlom a svéd áruház konyhatervező programját. Könnyen kezelhető, és 3D-ben elkészítheted álmaid konyháját. Végül ad egy árat és egy darablistát, ami alapján nagyjából látod, mire számíthatsz. Aztán fogod a tervet, és kérsz rá árajánlatot egy-két asztalostól.
Hat pont ez az hogy kis ceget keresek es pont ezert nehez. De azert megnyugtattal hogy nem olyan draga mint gondoltam. Igen a gepeket kiszamoltam azt ha magam veszem meg se jovok ki olcsobban. 350.-400 ezer forintot szamoltam legolcsobban. A lassito nehezen esett le. Biztos a soft close ra gondoltal amitol nem csapodik be az ajto hanem lassan magatol ugye? Ha az azt en itthon beszereltem tenyleg nem draga. Kerdesem lenne meg a beszerelesi dijert ha kernek altalaban mennyit szoktak?
Hodmezovasarhelyen vettunk egy hazat. Szerertnenk surun ott lenni. Szegedre is surun jarunk foleg az Arkad ba. A Kikat Szegeden ma felhivtam de pont az nincs naluk ami nekem tetszene. Es ahogy hallom nincs is nagy elegedetsegi listaja.
Szia. Mi tobb asztalostol es cégtől kertunk árajánlatot. 3,80m hosszu volt, magasított felso szekrenyekkel. Lassitoval, elegáns fogantyuval. Vajszínű front, cseresznye munkapult. Es a következő ajánlatokat kaptuk(hozzateszem mindnel ugyanabból a katalógusból kellett választani!!!) első: 1,2 millio, masodik ajánlat: 800.000,de lassító nelkul. Asztalosok: 500-600.000 kozott... Aztán egy rokon is csináltatott gyonyoru bútort es vegul jaszberenyben rendeltük minden elvárásnak megfelelve: 400.000 forint. De autózni kellett vagy 60km-t oda. Szoval alaposan szét kell nézni. Plusz van aki kiszallasert ker penzt, szerelesert is kulon. Mi egy hónapig tuti csak mászkáltunk mire meglett a befutó. Jah es kb ugyanennyi volt bele az osszes gép vagy lehet tobb is.
A kika es társait felejtsd el.iszonyat drágán dolgoznak es minőség meg nincs meg. A fioklassitot meg ajtolassitot aranyarban mérik, mikozben darabja párszáz forint. En asztalossal csinaltatnam, akinek vannak referencia munkái.
A beepitheto resz 220x3,50 max 4 meter. Amit En szeretnek az egy fenyezett elolapos fogantyu nelkulivel. Azt sem tudom mi az ami igazan dragitja. Masfel honap mulva tudok csak eljutni a konyhas boltokba igy szeretnek elore felkeszulni.
nem túl nagy konyhába valókat láttunk tavaly ősszel 400-420 körül már egész szépeket lehet kapni és ez beszereléssel, alsó felső szekrénysor illetve a konyhapultot fedő gránitlap is benne volt már az árban.
Szeretnek egy beepitett konyhat. A konyhabutor ar sehol sincs feltuntetve termeszetesen, ezert keresek olyanokat akik megosztanak a tapasztalataikat ezen a forumon. Elore is koszonet erte.