Beengednek a bíróságra idézés nélkül vagy nem? A válóperemről van szó de idézésünk nincs!! (tudásbázis)
Az már 5 éve volt...
Úgy néz ki azóta változott a dolog!
Nálunk nem kértek! 2005-ben váltam el, közös megegyezéssel és abban minden le volt irva, még a gyerektartás is! Amúgy pedig én akkor épp le voltam százalékolva!
Még a férjemtől sem kértek, szóban megkérdezték a második tárgyaláson hogy mennyi a jövedelme!
A bíróság MINDEN esetben kér jövedelemigazolást!!! Nálunk is kértek. A mi esetünkben a bíróság már a legelső tárgyalásra megkérte a munkáltatónktól! /A volt férjemétől és az enyémtől is./
Lehet, hogy te csak nem tudsz róla, hogy ezt is megkérték! Én is csak véletlen tudtam meg, hogy írtak.
Nem tudom,nem ismerlek.
Nekem is volt ügyvédem.
Kár vitázni,mint mondtam helyenként eltér(het) hogy kérnek igazolást vagy sem.
Tőled nem kértek,tőlem igen.
Ezért írtam hogy az a legjobb ha telefonál a topikindító.
További szép napot neked:)
Gondolod én nem kiskorú gyerekkel váltam?
Ráadásul nekem ügyvéd csinálta a papirjaimat!
Tavaly váltam el.Kiskorú gyerek+közös megegyezés.KÉRTÉK!
És nem csak tőlem,elég sok válóperes fórum van itt...
Nem is tudom miért magyarázkodom itt neked,mikor én voltam ott...de te jobban tudod hogy volt!:DD
Szerintem meg attól függ, hogy ki hogy válik!
Mi közös megegyezéssel váltunk!
Az első tárgyalásra kellett vinnem a jövedelemigazolást.Gyerektartás/elhelyezés céljából kérték.
Úgy látom ez helyenként eltérő hogy mit kérnek.Legjobb lenne,ha telefonon megkérdeznéd:)
Tőlem még egyszer sem kérték az idézést,mindig csak a személyes iratokat .Mikor elváltam sem volt nálam ,azóta meg folyamatosan járok munkaügyi bíróságra ott sem kérik soha.
A személyes irataid viszont kellenek azt ne felejtsd otthon.
További ajánlott fórumok:
- A ház fele az enyém, a másik a páromé. Ő beengedné, én nem...
- Korhatáros (6) mesére beengednek a moziba 5 éves gyermekkel?
- Tilosban parkoltam. Nem fizettem be a 10.000FT-os csekket! Most kaptam rendőrségi papírt? Mi jöön ez után? Be kell mennem a bíróságra?
- 3. oltás nélkül beengednek a szórakozóhelyekre február 15-től?
- Fordulhatunk-e munkaügyi bíróságra, az alábbi problémával?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy a bíróságra ügyvéd által beadott kereset/keresetlevél az magánokirat vagy közokirat ?