Tilosban parkoltam. Nem fizettem be a 10.000FT-os csekket! Most kaptam rendőrségi papírt? Mi jöön ez után? Be kell mennem a bíróságra? (tudásbázis kérdés)
így lesz, vhogy kösz :) remélem, nem lessz több csekk a késedelemért.
Takarították volna el a havat :)
Nem. ha nem ő vezette, nem őt büntetik meg, ezért kell elismerni, hogy ő volt. :) Minket is most büntettek meg tilos parkolásért, egyelőre még határozat nincs.
A csekket pedig szerintem befizetheted, de mivel lejárt a határidő... Talán a befizetett szelvénnyel a kezedben meg kéne keresni az illetékes rendőrséget, hogy akkor most mi van, mert ugyan késve, de befizetted...
ja, értem.
szerintem is max. egy kis bünti.
volt határidő?
és ha arra hívatkozok,h akkoribban volt az a nagy hó,h sehol se lehetett megállni?!
a 10.000Ft befizetem, de a többi költségtől álljanak el:S :)
egyszer en is jartam igy. kaptam buntit, erre bementem a gyerekemmel es elkezdtem "sirni", hogy nincs penzunk, meg siettunk az orvoshoz ..stb.. Aztan lecsokkentettek a buntit, ott befizettem es ennyi.
A rendorsegtol meg azert kaptal papirt, mert ha azt mondod nem Te voltal a sofor, akkor inditanak eljarast, kidaeriteni, hogy ki volt es azutan azt buntetik meg..
csak azert mert a te autod, meg nem buntethetnek meg, csak ha bevallod, hogy te vezettel..
szerencsére még idézés nincs benne, csak,h adjam meg,h ki vezette az autót!
És szerinted további pénz bírságotb még kirónak?
Sziasztook?
Mik a teendeők most?
Fizessem be a csekket és küldjem vissza a rendősrégi papírt,h én vezettem az autót?
Bíróságra is behívnak?
Vagy,h megy egy ilyen dolog?
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!!
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Létezhet, hogy ugyanazért a szabálysértésért (tilosban parkolás) két társaság is megbüntessen? Közterület felügyelet és Rendőrség.