Korhatáros (6) mesére beengednek a moziba 5 éves gyermekkel? (tudásbázis)
Ismeretterjesztő filmeket szokott nézni általában, meg nagyon kevés mesét.
A csillagászat érdekli, nagyfiú már (9 éves).
A reklámoktól jobban "tiltom".
Teljesen igazad van, a sima mesecsatornák se sokkal jobbak. Ezért kell odafigyelni, mit és mennyit néz a gyerek a tévében.
Én nem mennék bele ebbe részletesen, olvass utána, milyen rombolóak és károsak ezek a mesék, az agresszív, erőszakos felnőtt filmekről nem is beszélve.
De mint írtam, nem az én problémám, én a saját gyerekeimre odafigyelek, másé meg nem érdekel.
Bennünket igazából nem is köt le a Jurassic. Én pl. nem szeretem a dinókat. :$
Még annyit tennék hozzá, hogy 7 éves korom óta horrorfilm-rajongó vagyok. Ilyeneken nőttem fel, mint Péntek 13, Rémálom az Elm utcában, Élőholtak visszatérnek...és még hosszan sorolhatnám.
Nem hinném, hogy lett volna tőlük akármi bajom. :)
Persze nem kényszerítem a fiamat, hogy ő is nézzen horrort. Nem mondom, hogy ellenőrzés nélkül nézhet akármit, de kétlem, hogy a Transformers annyira durván hatna egy tökös 7 évesre... :D
Ha bármely jelenetét "aggályosnak" tituláltuk volna az Apjával, nyilván nem visszük el.
Na mindegy, nem hinném, hogy elszámolással tartoznék.
Sztem a transformers tök menő! :D Én a lányomnak is engedtem, hogy nézze.:D Mellesleg én is imádom. :D
A Jurassic word viszont nem vinnék el egy ilyen kicsi gyereket.
Ugyan már...
Nézz meg egy "sima" mesecsatornát. A Jurassic és a Transformers simán elfér mellettük... Tartalom és szöveg tekintetében némelyik még túl is szárnyalja.
A fiam odavan a Transformerekért, babakora óta. Nem értem, nem érzékelem, milyen károsodást okozhattam neki azzal, hogy megnéztük a filmet.
Tehát problem?
Már hogyne engednének be!
Jó szórakozást!
Beengednek, de lehet, hogy nem véletlen a korhatár. Mi van ha a gyerek/ek nem bírják majd?
Nekünk egyszer a Pokahontasról kellett kijönni.
Már nincs olyan, hogy nem engednek be. A korhatár szülő felügyelet mellett ajánlott.
Tehát, ez egy ajánlás....
be
ha rákérdeznek,mondd,hogy 6 éves
További ajánlott fórumok:
- Anyukák két gyermekkel, beszélgessünk
- A ház fele az enyém, a másik a páromé. Ő beengedné, én nem...
- Fiús anyák, három év körüli gyermekkel!
- Segítséget szeretnék kérni, egyedül maradtam három gyermekkel
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)