Barátnőt keresek Debrecenben (beszélgetős fórum)
Sziasztok !
Szép napot kívánok ! 60 éves debreceni egyedül élő nő barátnőt keres. Aki hasonló helyzetben él, szivesen beszélgetnék, barátkoznék.
Szia Marla63!
Írtam Neked privát üzenetet! Várom válaszod! Köszönöm.
Ez zavaros. Barátnőt keresel, de férfiakkal leveleznél?
És 2x indítottad? Az egyik tegnapi
Szia! 24 éves (még) egyetemista lány vagyok. Debrecenben szeretnék barátnőket találni, akikkel el lehet menni vásárolni, bulizni, edzeni vagy csavarogni a városba. Szívesen ismerkedek, ha csak egy kicsit is szimpi vagyok, kérlek írj!
E-mail címem: cleves.anne1515@gmail.com
Szép napot!
Szia!
Hasonló beállítottságú lány vagyok én is,25 éves egyetemista.
Nem nagyon van barátnőm,pedig imádom a csajos dolgokat.
Szivesen ismerkednék veled
Pusz
Szia!
Én is barátnőt keresek!
Kedves,vidám nőies lány vagyok.
Imádok beszélgetni,mindenféle csajos dolgot csinálni.
Ha van kedved irj
Pusz
Sziasztok!25 éves,egyetemista lány vagyok.Barátnőt keresek itt Debrecenben akivel lehet csajos dolgokat csináli,beszélgetni,bulizni.Ha van kedvetek irjatok!
az e-mail címem:barbaranagy67@gmail.com
Puszi
Sziasztok:)
19 éves vidám, pörgős,lány vagyok Debrecenből. Nem alakult még ki baráti köröm ebben a városban, úgyhogy kérlek írj nekem, ha szeretnél valakivel őszintén beszélgetni, kávézni, sétálni, bulizni, egyszóval színt vinni egymás életébe:)
Szia! Még mindig keresel barátokat? :)
Üdv Ági
Sziasztok! Én is barátokat keresek Debrecen és környékéről, főként, de mindegy honnan. :)
Én egy életvidám, barátkozó 25 éves lány vagyok. Sok mindent szeretek: zenéket, filmeket, ismerkedni, utazni, csavarogni. Sajnos a barátaim messze laknak és szeretnék közelebbi ismerősöket, barátokat is találni. :) Ha szívesen csevegsz és ismerkedsz, vagy csak barátot keresel, írj! Válaszolok! Gyermekesek is írhatnak, sok kis manó van a családomban, közös téma sok lenne. :) További szép napot!
Szeptembertől lakom itt 9 éves a kisfiam ezért el kellett dönteni a költözést az iskolakezdés miatt.
Szeretem ezt a várost, csak a párom elég sokat van távol ezért sokat vagyok egyedül, vagy a kisfiammal.
Eddig külön éltünk 8 év után dönteni kellett.
Szia!
Én júliusban költöztem Debrecenben, és én is magányos vagyok, bár nálad jóval fiatalabb...
További ajánlott fórumok:
- 68 éves anyukámnak keresek ismerkedési lehetőséget Debrecenben
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Miskolcon vagy Debrecenben keresek kardiológus kérlek segítsetek!!
- Megbízható, jó bőrgyógyászt keresek Debrecenben, nem csak magánrendelést, ajánlanátok?
- Jó kozmetikust keresek Debrecenben, tud valaki ajánlani?
- Barátnőt keresek Debrecenben vagy a környékéről