Megbízható, jó bőrgyógyászt keresek Debrecenben, nem csak magánrendelést, ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a segítséget.
A Bajcsyt és a Mávot már kizártam.
Nekem valaki maximálisabb tudásúra lenne szükségem és nem tippelgetősre.
Kardos Edit MÁV rendelő. Kicsit fura nő, és nem is túl bőbeszédű, de az én problémám megoldotta. Beutaló nem kell, csak időpontot kell kérni hozzá.
A Bajcsyn én is voltam egy doktornőnél, akiről szintén csak elismerően tudok nyilatkozni. Lehet, hogy Ő volt a Bálint Ágnes, nem tudom, a nevére nem emlékszem.. Ahogy bemegyünk az épületbe, balra kell fordulni és a folyosó legvégén jobbkéz fele van az orvosi szobája.
Szia!
Nekem van egy bőrgyógyászom akiben megbízom, aki egyenes és az igazat mondja. A Klinikán van a Bőrgyógyászaton. Dr. Gáspár Levente.
Egyébként én nem bízom az orvosokban, de Ő nagyon jó tényleng. Csak ajánlani tudom.
Nekem 3 éve rosszindulatú anyajegyem (carcinoma) volt a bal vállamon amit le kellett venni. Bármi problémám van mindig őt keresem.
További ajánlott fórumok:
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Tud valaki valamit mondani a dunaújvárosi bőrgyógyászati rendelésről (SZTK)? Vagy inkább magánrendelés?
- Tud valaki Szombathelyen jó bőrgyógyászt? Akár magánrendelés is érdekelne!
- Ajánlanátok egy nagyon megbízható, kedves, figyelmes bőrgyógyászt Szegeden?
- Tud valaki Debrecenben megbízható ügyvédet aki jártas az ingatlanvásárlásban?