68 éves anyukámnak keresek ismerkedési lehetőséget Debrecenben (beszélgetés)
Jár fürdőbe a barátnőjével. 9-10 éve megismerkedett ott valakivel, akivel össze is költözött, együtt éltek tavaly év elejéig, aztán a fickó ott hagyta egy fiatalabb nőért...
Azóta nem volt olyan, akivel megismerkedjen, illetve ismerkedik, beszélget, de nem alakul ki kapcsolat senkivel.
Mióta keres pasit Anyukád?
A Gyógyfürdőbe nem jár? Család, unoka?
Fitt és életre valópasi ebben a korosztályban ritka, mint a fehér holló.
Persze azért akad, de ők meg sajnos a fiatalabb nőkre hajtanak inkább.
Anyukám is jár, de azt mondja, a 95%-a a társaságnak nő, az a néhány pasi meg nem neki való.
Kicsit ebből a szempontból is nehéz neki, mert ő egy fitt, életre való pasit keresne, aki olyan, mint ő nőben, de olyanokkal ismerkedett szegény, hogy a bácsinak a fogsora kipotyogott a szájából, vagy a másik meg Anyukámmal hívatta vissza magát állandóan telefonon. De olyan is volt, aki egyszerűen csak nem jelentkezett többet egy telefon vagy levélváltás után.
Csak mert szerintem ez furcsa.
De abszolút nem érdekes.
Próbáljon meg kis buszos utazásokon részt
venni, ott lehetnek egyedülálló férfiak is.
(az egyik sógornőmnek így sikerült társra találni)
Szerencsét kívánok Neki!
Mert miért ne lehetne az? Ilyen értelemben anyum is magányos, és szerintem az is marad :(
Gyereke meg ötleteket keres ismerkedéshez. Jó gyerek.
Dehogy beteg, egy egészséges, energikus, vidám teremtés. És szép is :)
Magányos. Apukám meghalt már régen, Anyukám pedig tele van életerővel, szeretne valakit találni, akivel elmászkálhat ide-oda, és otthon sem lenne egyedül.
...most a történet morbid lesz, mert a 70 feletti nagynéném a temetőben ismerkedett össze a jelenlegi párjával.
Remekül vannak egymással...
Uggyan má', 68 évesen?
Vagy inkább azt nem értem, mi köze ehhez a gyerekének?
De most esik le, hogy társkeresőzik.
Valakinek véletlenül nincs ötlete?
Már az összes társkeresőt kipróbálta, sikertelenül.
A nyugdíjas klubokban meg nők táncolnak egymással....