Hol találok Debrecenben jó árban aerobik lehetőséget? (beszélgetés)
Szia! Ha szereted a tae bo-t, tök jó órákat tartanak a Kossuth egyetem mellett, oda nincs kedved járni? Külsősöknek kb. 500/ alkalom!
Köszönöm szépen egyenlőre még csak nézelődöm!! A munka helyemtől fog majd függni, hogy hol lesz a hely ahol mozgok majd!!
Szia!
Én tudnám neked ajánlani a tócóban van egy egyesület, nagyon jó órákat tartanak. És 5000Ft egy hónapra ha jól tudom. Bár ez nem a belvárosban van. Ha érdekel akkor keress priviben.
Igen közben én is rájöttem :)
En ugy ertelmezem,hogy a fitneses havi berlet az a gepek hasznalatara vonatkozik,amit korlatlanul hasznalhatsz,az aerobiknal meg adott oraszam van.Igen draga,sajnos,de van kulonbseg a helyek kozt arban es minosegben is.Sztem azt valaszd amelyik neked arban meg belefer es az elejen csak probald ki es meglatod meger e neked annyi penzt,hogy berletet is vegyel ott.
Miért van az, hogy az aerobik csak mondjuk 15 alkalom a fittnes meg havi bérlet van?Mindegyik teremben ezt olvasom nekem a thai boxos kick boxos aerobik jönne be de az csak 10 15 alkalom és rettentően drága.... ez miért van tudod?
Nekem egy regi sport serules miatt ment szet a terdem(regen versenyszeruen atletizaltam),ezert mostmar en is csak ovatosban futok.Elotte bekenem sportkremmel,huzok ra szoritot,igy nem faj annyira.Meg valtogatni szoktam a futas-gyaloglast.Nekem bevalt.
IMÁDOK futni!!! Futnék is ha egy motoros esésnél nem ment volna szét a térdem! De úgy döntöttem, hogy a párommal néha majd kijárok futni ahova ő szokott! Ennyi kell!!
Igen megertelek.Most en is hasonlo cipoben jarok.Meg ugye jon a nyar,kevesebb ruha...ami eddig elrejtheto volt konnyeden,az most szem elott van.Jo dolog ha tornazni akarsz es nem csak a kulsod miatt.
En leginkabb futni szoktam.Igaz neha kicsit unalmas,de tornazni nem mindig van lelkierom.Igy meg csak felpattanok a futopadra es meg is van oldva a sport.Tegnap voltam kezi szoropisztolyos barnitason.az is baromi jo.Igy barnan mar sokkal csinibb vagyok,a ruhak is jobban allnak(szinben)ez is sokat szamit.
köszönöm szépen!!Igen egyrészt amiatt is:) :) meg az elmúlt 3-4 hónapban eléggé elhanyagoltam magam és nem érzem jól magam a bőrömben!! nem vagyok túlsúlyos!! Csak nem jól osztódik el rajtam az ami van!! :)Csak csinosabb akarok lenni! Emiatt!! A párom is sport ember aztán kicsit jobban érezném magam mellette is ha egy bomba nő lennék!!! :)) Bár ő imádja azt amim van!! :)
Van egy olyan oldal,hogy debrecen.hu.Ott sok erdekes dolgot talalhatsz Debrecenrol.Ezen az oldalon van egy olyan resz is,hogy fitness klubok.Ott kedvedre valogathatsz.Jo keresgelest!
Szivesen!Gondolom a kozelgo eskuvotok miatt is kell:DDD
jajj!! De jó neked! Hogy ott vagy!! Köszönöm az infót!! HÁLA!!
Mar nem.Kicsit messze lenne,mert most Amerikaban elek:D.
Az piac utcan van,de van honlapjuk ott mindent megtalalsz.Ird be a gogliba,hogy anita fitnesz es kidobja,amugy a honlapjuk cime is ez csak nem tudom,hogy azt itt ki szabad e irni.
Milyen árban van és hogy működik ott? Hány órától van? Te oda jársz?
A belvárosban lakom....
Attol is fugg merre laksz.Vagy az nem szamit?Az Anita fitnesz nagyon jo.Kifejezetten noi hely.
Mozognék és szeretnék jó formában lenni!! Szoktam tornázni de egyedül már unom és fel is szoktam adni egy idő után!!
További ajánlott fórumok: