Bárányhimlő a kisfiam biguján mit csináljak, hogy ne viszkessen neki (beszélgetés)
+ baromijokedvnek is szól a válaszom!
Más baján, főleg más gyerekének a baján szórakozni mindennek az alja. Primitív hozzáállás. Én sem ismertem a kifejezést, de két másodperc alatt rájöttem, hogy mire is gondolhat a kérdező.
Remélem, még kamaszok vagytok és fejlődni fog az egyéniségetek, ha idősebbek, akkor reménytelen!
Fenistil cseppet lehet adni, gyakori tusolás, tiszta vízzel minden más nélkül!!!Nyugtatja a bőrt!Rázókeveréket már nem tartják jónak az elfertőződés miatt!Az én gyerekeimnek ezt javasolták tavasszal mikor himlősek lettek!
A körmeit ne felejtsd el levágni!Ha még kicsi éjjelre húzhatsz rá puha kesztyűt, hogy álmába ne kaparja el!
akkor már inkább ez, egy másik fórumból:
"zsemle morzsat liszt hejet"
szerintem ezt jól írta:)
viszket,-ni, viszkessen, jó, sztem.
Még mindig nem jöttem rá, mi az a bigu?????
Nem mindegy, hogy fej, vagy kuki....
Na akkor én is hozzászólok. :-) Fütyizni is lehet, vagy nem? Az még fütyi... :-)))
A panadol jó ötlet, nekünk amikor a nyáron boszikám himlős lett, kalciumot és fenistilt kellett adni.
Úgyhogy a "szóbeli segítség" tökéletes volt... Szerintem is. :-))
Bigu= kuki akar lenni? :)))
Na ezt se hallottam még :) Ménem lehet annak hívni ami? :)
Na szegénynek adjál Panadolt, abba van pici nyugtató, fájdalom viszketés csillapító, meg sok kálciumot, fenistil cseppek esetleg, de sztem bekenni nem szabad semmivel! (magánvélemény volt, majd jönnek az okosok és megaszondják :) )
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára?
- A kisfiam 16 hónapos és fél a fürdéstől, mit csináljak hogy ne üvöltse végig a fürdést szegénykém?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?