Milyen kezelési költséggel kell számolnom, ha Németországból Magyarországra utalok OTP-be? (tudásbázis)
Meglep! Van olyan hogy az utalás klts-ét a fogadó fél fizeti?
A témát meg úgy értelmezem, hogy hárman vannak benne, utaló, fogadó és aki az utalás költségét fizeti
Pedig létezik.
Deviza átutalásnál lehet konverzió is, és ennek van költsége, mert elképzelhető, hogy 3 devizanem van a tranzakcióban.
Illetve, a költség megfizetése is lehet különböző. Van amikor a tranzakciót indító fizeti, van amikor a fogadó és van amikor közösen állják a költségeket.
Ha az alapértelmezettől eltérőt akarnak, akkor a tranzakciót indítónak kell a rögzítéskor megjelölni.
Nem írom le a nevét a költségmegfizetéseknek...
Ez csöppet bonyolult nekem. Belépek a bankba és olyat utalok amilyen valutám van. Az plusz klts. lenne váltogatni, Elutalom az OTP felé és a megjegyzésbe odairom hogy a költséget a Pista haverom fizeti? Ne izéjj má'
Amilyen pénzem van átutalom és szólok, de bizonylatom is lehet róla, a harmadik félnek hogy ennnyi-annyi volt az utalás költsége
De régen rossz ha ez gondot okoz a témanyitónak
Saját bankod kondíciós listáját kell megnézni.
Itt senki nem tud válaszolni a kérdésedre, még én se, pedig bankban dolgozok, csak nem OTP-ben. Minden bankban más díjak vannak, sok féle számla, stb.
Egy ismerős utalja kintrő Otpbe. Én fizetek utólag,kérdés mennyit.
Én kint vagyok
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Magyarok Németországban
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Tudja valaki, hogy Németországból, kb. mennyibe kerülne egy 1 kg-os csomag feladása Magyarországra?
- Tudja valaki, hogy a Németországban leadott Cobra 11 hány évaddal van elcsúszva a magyarországihoz képest?
- Van valakinek ötlete, hogy miként juthatna el a rászorulóknak gyűjtött ruha, cipő, Németországból Magyarországra?