Ballagás, család (beszélgetés)
Mire vagy olyan büszke? Egy óvodai ballagóra?
Elég nagy felelőtlenség volt összehívni a rokonságot úgy, hogy alig jöttetek ki a fertőzésből.
Vajon a meghívottak tudtak róla, hogy covidosok vagytok? És az óvoda tudott róla?
:DDD
Már nem kötelező az elemi? :)
Olyanok vagytok...
És ha több ballagása nem lesz a gyereknek? 😁
Nekem az ovis ballagásról mindig az a jómódú család jut eszembe, akik több száz fős vendégséget hívtak, élőzenével, limuzinnal mentek a gyerekért, tv-ben mutatták 🤣🤣🤣
Bocsi, nem tehetek róla....
Fogalmam sincs, hogy miért jó egy kreált probléma.
Én inkább felveszek egy jelenleg divatos ruhát magamra, de panaszkodni nem fogok, akkor sem, ha ez extra trendi;)
A fiamnak is volt ovis ballagása. Az anyák napjával együtt tartotta az ovi, így én voltam ott, a nagymama és a keresztanyja a gyereknek. Pont elegen voltunk, és még kovid sem volt, hogy ne jöhetett volna más is....
Te aztán nem tudod, jó dolgod an mit csinálj.
Mások küzdenek, hogy ilyenkor meleg is legyen, egyenek is, te meg ilyen semmiségen kattogsz.
Gratulálok az értékrendedhez!
Ha lesz kedvem és időm, nagyon foglak sajnálni.
Szánalmas... 🙄
:D hát látod:)
Én azt tapasztalom, hogy akinek nincs problémája az csinál magának. Divat lett panaszkodni.
Túl van manapság minden tolva. Ovis ballagás? Nem is értem, hogy minek az.
És ezen fél évig agyalni és ráadásul azon, hogy 2 ember nem volt ott...
Most volt ballagás?
Egyébként meg sz.rd le. Aki nem megy, nem megy. Én sem megyek mindenhová ahová hivnak mert valamiért nem akarok ott lenni. Ennyi. Neked az számitson aki ott van.
Nem értem miért kellett törölni a hozzászólást.
Nem sértettem senkit úgy gondolom, csak a véleményem írtam le, hogy számomra túlzások ezek a bölcsis és óvodás ballagások.
Amint írtam, akkor helye lehetne egy méhtől való távozás ballagási bulinak is. Nagyobb eseménye az életnek, mint az előbbiek.
Miert ragodsz meg ezen?
Ha ennyire zavar miert nem beszelsz veluk errol?
Atraktam volna hetvegere, vagy megkerdeztem volna, hogy nem tudnak-e kesobb becsatlakozni, mert szeretnem; ha itt lennenek; es a ballagas napjan akarom a csaladi mokat tartani.
Van; hogy total felreertjuk egymast. Meg mindig mindenki igyekszik ugy csinalni; hogy neki a legjobb legyen... szolhatsz te is; szepen, normalisan. Ha neked ez fontos.
1. Ez egy féléves történet, és még mindig ezen rágódsz? Csak mert az ovis ballagások májusban-júniusban szoktak lenni. Vagy hogy?
2. Végülis eljöttek, jól sikerült. Akkor mi a baj?
3. A szülőkön kívül másnak nemolyan fontos, hogyha egy gyerek elvégzi az ovit, ezért az esemény többedik fontosságú volt az életükben. Ennek ellenére eljöttek a családi programra, mindenki jól érezte magát, csak láthatólag te nem.
4. Kisfiunk, nem pedig kisfiúnk. Pláne nem kis fiúnk.
További ajánlott fórumok:
- 50000ft ballagási ajándék az ovónéninek nem sok egy kicsit? Mi a véleményetek?
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Óvodai ballagásra, írni/olvasni tudó, okos kisfiúnak mit vennél?
- Mekkora értékben illik ajándékot adni a 8.osztályos ballagásra? Elég közeli rokon.
- Olyan lehetetlen időpontban tartják a ballagásokat, ma is...
- Mit vegyek ballagásra?