Bakteriális fertőzéssel hova fordulhatok? (tudásbázis kérdés)
A venerológus a nemi betegségekkel foglalkozik.
Lehet, hogy bőr-és nemibeteg gyógyász, csak a venerológus jobban hangzik a számára?
No mindegy, valamit most nem talált el. Tenyésztés nélkül nehéz is lenne.
Bocsánat venerológus, nem virologus csak rosszul irtam😅.
És anno a körömgombám is ő tette helyre azért fordultam hozzá. Viszont most valamiért ugye mégse latszik hatasosnak a kezeles.
Nekem meg a sima bugyi mindig becsúszik a fenekembe és akkor 5 réteg anyag nyom.
Jó lenne ha 500 Ft lenne 5 db, de inkább darabja 500 ft és akkor olcsót vettél.
A csipke meg ugyan úgy nem jó, mivel azok szintetikus csipkék, így azok sem jók.
Szerintem is. Annyi szép darab van, ilyen csipke, olyan csipke, de bármilyen feszes egy hátsó ha meglátom rajta azt a string tangát csak az jut eszembe, hogy 500 Ft 5 darab a piacon.
Felőlem mondhatják, hogy milyen nő vagyok hogy nem hordok ilyesmit...:D
Még sosem olvastál arról, hogy a tanga viselete nem higiénikus?
Mert akkor ideje.
Mondjuk kezdd itt.
Szia!
Úgy van, ahogy Keki mondja, az antibiotikumok elpusztítják a hasznos bél és hüvelyflórát is. Ennyi antibiotikum után mindenképpen szedjél probiotikumot és használj olyan hüvelykúpot amelyik helyreállítja a hüvely normál baktérium flóráját. Azonkívül hasznos a cukor fogyasztást visszaszorítani, mert a gomba cukrot "eszik". Ha van párod, őt is érdemes megvizsgáltatni.
Szia!
Az a baj,hogy ami pusztítja az e-colit,az sajnos gombát is tud okozni.És ha a gombát ölik ki,akkor sajnos a hasznos baktériumok is elpusztulnak,ami meg kell a hüvelyflóra egyensúlyához.
Ördögi kör.
Van,aki szerencsés és egyből sikerül megoldani a problémáját,van,mint pl.te,akinek több kört kell futnia.
Mindenképpen nőgyógyászra tartozik,sajnos Siófok környékén nem ismerek nőgyógyászokat,írd be a keresőbe,hogy kiket ad ki ott és keressél rá,hogy fórum,tapasztalatok kapcsolódnak-e egy-egy névhez.
Sok szerencsét,gyógyuljál meg!
Nem tudom, hogyan kerültél virológushoz. A virológusok a vírusokkal foglalkoznak, nem pedig ilyen problémákkal.
Ilyen bajjal én bőrgyógyászhoz fordulnék. Ők jobban tisztában vannak a bőr gombás, bakteriális betegségeivel.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy hosszú ideje húzódó problémám miatt. Tavaly decemberbe kezdődött a peoblémám amikor égő érzést vettem észre a hüvelyemnél. Akkor elmentem nőgyógyászhoz. Ő nem vett kenetet azt mondta gomba és adott rá kupot meg kenőcsöt. Viszont a problémám utána sem mult el . Megin visszamentem és kaptam kupot. De az se mulasztotta el 😅aztán harmadszorra marcsak kenőcsöt adott. Utána jött a koronavirus és nem tudtam orvoshoz menni viszont a nogyogyaszomhoz mar nem is akartam ...Aztán elmentem virologushoz ő vett kenetet aminek az eredmenye streptococcus, e coli és gomba lactobacilus 0. 6 soboz antibiotikumot beszedtem mar. Legutobb 90% os volt az eredmenyem de most megin kivűlről is kivörösödött a szeméremtestem. Esetleg ha valaki tud egy jó nőgyógyászt Siófok környékén kérem irjon , mert már nem tudom hova fordulhatnék és hogy hol tudnanak kikezelni ebből!
Köszönöm:
Lexy2
További ajánlott fórumok:
- Az ex-em munkanélüli lett és közölte, hogy nem tud gyermektartást fizetni. Hová fordulhatok ilyen esetben?
- A gyerekemet ma megrugdosta a testnevelő tanár, hova fordulhatok ez ügyben?.
- Hova fordulhatnék?
- Elhallgatott plusz költség követelése.. hová fordulhatok?
- Ha az örökség rám eső részét nem kaptam meg, akkor hova fordulhatok?
- Étkezési zavarral hova, kihez fordulhatnék, ha senki nem segít?