Bakteriális hüvelyfertőzés (beszélgetős fórum)
Szia!Esetleg kérhetnél a gyógyszertárban CNS kúpot.Igazából ennél jobb nincs.Gomba és baktérium ellenes,igaz vényköteles,de ha nagyon akarják akkor tudnak adni. 1 dobozban 10 kúp van,de ha sokat laboráltak akkor mindig marad ki néhány kúp,amit nem raknak dobozba,csak a következő laborálásnál.
Na a, lényeg tudnak adni ha jóndulatúak :-)
Esetleg próbáld meg a patikai szereket, és mellé a Gynophilus nevű készítményt. Ez célzottan állítja vissza a lepusztult hüvelyflórát, ezzel is elősegítve a normális hüvelyflóra kialakítását.
Ha mindezek nem használnak, ami 1-2 hét alatt kiderül, akkor kénytelen leszel orvoshoz menni, nehogy nagyobb baj legyen belőle.
A cukrom rendben, szerencsére.
Régebben is volt, hogy "oda nem való dolgokat" dugdostam oda :)(hüvelysúly, fog.gátló hüvelygyűrű) és mindig gombás fertőzés lett belőle. :(
Most nem ez a helyzet, hanem szerintem valami mikrosérülés okozta probléma, kicsit hevesen voltunk együtt a barátommal és éreztem is, hogy fáj.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra?
- Mit lehet tenni az ellen, hogy menstruáció után ne legyen bakteriális fertőzésem?
- Ha valakinek hüvelyfertőzése van, és méhtükrözést és laparoszkópiát végeznek rajta, akkor bejuthat a kórokozó a méhbe, kismedencébe?
- Ha a páromnak hüvelyfertőzése van, de nekem semmi tünetem, akkor engem miért kell kezelni?
- Milyen vényköteles és vény nélkül kapható gombás - bakteriális fertőzésre való hüvelykrémeket, kúpokat ismertek?
- Ha lenne valami hüvelygyulladás, gomba, vagy bakteriális fertőzésem, azt észrevenném?