Milyen vényköteles és vény nélkül kapható gombás - bakteriális fertőzésre való hüvelykrémeket, kúpokat ismertek? (tudásbázis)
Ugy szolt a kerdes, hgy venykoteles ES veny nelkul kaphato ...fertozesre valo szerek.
Nem erzem magam Egyeseknek, sem trollnak es arrogansnak sem (bar ki lehet belolem hozni) csupan dolgoztam e.u-ben anno es elkerulendo az, hgy kinek,mi valt be.
Ezert javasoltam dokit, valszeg ugy gyorsabb lenne a gyogyulas, ha celzott.
Csak nem helyettesítheti a pontos szakorvosi vizsgálatot.
Mindenki szervezete adott esetben másképp reagál a konkrét gyógyszerre.
Koszi a választ.
Megelozésre biztosan hatásos, de akut problémáknál (például, ha hosszú antibiotikumos kúrák hatására alakulnak ki betegségek) nem hiszem, hogy beválik.
Amennyiben visszatérő tünetekről van szó, célszerű már nemcsak a helyi kezelésen elgondolkodni, hanem valamilyen szájon át adható gombaellenes szerrel kezelni.
Van, hogy csak ez oldja meg a hosszabb ideje fennálló fertőzést.
Ezek vényköteles gyógyszerek.
Koszonom a válaszokat.
A Macmiror - hoz és a CNS - hez hasonló gyógyszerekrol érdekelnek információk, tapasztalatok.
Nem szoktam kísérletezni.
Szerinted vénykoteles gyógyszerekkel hogyan tud valaki kisérletezni?
Feltettem egy egyszeru kérdést, nem kotelezo rá válaszolni, ha nem tud vagy nem akar valaki.
Nem tudom, hogy egyesek miért ezen az oldalon trollkodnak, okoskodnak, élik ki az arroganciájukat.
Amit esetleg doki nélkül kipróbálhatsz az a rózsaméz (borax-glicerin). Pár száz forint a gyógyszertárba, recept nélkül.
Vagy fecskendővel felnyomod, és emelt csípővel fekve maradsz, vagy egy tampont bekensz vele, és felhelyezed. Plusz bekenheted a hüvelykörnyékedet is. Ha pár napon belül nem enyhül akkor menj el orvoshoz.
cseles a kerdesed...
Sztem, ne itt erdeklodj, hanem menj el dokihoz, aki meg is mondja, mivel kell kezelni (ill.dokit kerdezz, ha nem teged erint) Ami egy vkinek jo, az nem biztos, hgy mindenre megoldas.
Nem kiserleteznek...
ECET....
olcsó és biztos magoldás.
Mycosyst-Gyno 150 mg
vényköteles
Ez most valami kvízkérdés?
Mert ha nem, akkor kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra?
- Mit lehet tenni az ellen, hogy menstruáció után ne legyen bakteriális fertőzésem?
- Már csak nálunk vényköteles az eseményutáni
- Nitrofurantonin visszatérő hugyuti fertőzésre.
- Hasmenés, hányás gyomorrontás nélkül, előzmények nélkül. Tud valaki valamilyen fertőzésről?
- Milyen nem vényköteles hüvelykúpot használtok gombás fertőzésre?