Ha lenne valami hüvelygyulladás, gomba, vagy bakteriális fertőzésem, azt észrevenném? (tudásbázis)
Drukkolok Neked!!! :))) Egészséges, szép és okos baba lesz!
Mizu a kutyussal?
Szerintem én is ilyen leszek terhesen! Vááá...
Már látom, hogy hasba fogom akasztani a családot meg a dokimat. :D
Kérd meg a dokidat, hogy vizsgáljon meg alaposan és ne csak ultrahanggal. Ha fogadott dokid, akkor azt kell tennie, amit szeretnél.
Igen sajna a fertőzéseket gyorsan össze lehet szedni hiába is vigyázunk.
Ne engem még nem vizsgált meg kézzel az orvosom. Hüvelyi uh szokott lenni, azzal nézi a méhszájat, méhnyakat, lepényt és sima uh-val a babát. Múlt hónapban vett le kenetet, de azt egyik pillanatról a másikra el lehet kapni, nem?
Igaz, vigyázok, meg tiltás is van együttlét ügyben, tehát be elvileg nem kerülhet semmi, de tudjuk, hogy ez nem egyértelműen így működik.
Szia!
Én most voltam a múlt héten hüvelykenet vizsgálaton, mert aggasztott, hogy összeszedtem a kórházban valamit. Semmilyen tünetem nem volt. 19. hétben vagyok. Gombát nem, de vegyes baktériumflórát találtak. Kaptam rá kúpot. Ajánlom neked is ezt a vizsgálatot.
Mindnek van valami tünete, ha más nem, akkor folyás, vagy a hüvelyváladék változik meg (más színű, állagú, szagú lesz).
Csak nyugi, nincs semmi gond, nem lesz semmi baja a babónak:)
Szia:)
Soha nem volt a terhességem előtt semmilyen gombám és gyulladásom, de most már kétszer is mondta a doki, hogy van. És mégsem éreztem semmit. Nem égett, nem csípett... Írt fel kúpot, meg tablettát. De várandósság alatt fogékonyabbak vagyunk az ilyenekre.
Rendszeres vizsgálat mellett időben kezelhetőek, emiatt ne aggódj.
Viszketne, drága!
(Én csak elkaptam ilyet. Nekem mint férfinek kenőccsel kell kenegetni "oszt" elmúlik.)
észrevennéd szerintem tuti...
fáj,csip,viszket vmi tünete lenne...szerintem
További ajánlott fórumok:
- Állandó hüvelygyulladás
- Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Miből lehet észrevenni hogy a szép szavak mögött van-e tartalom?
- Mit lehet tenni az ellen, hogy menstruáció után ne legyen bakteriális fertőzésem?
- Tudtok ajánlani olyan orvost, aki ért a krónikus hüvelygyulladás és nem múló fertőzések kezeléséhez?