Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Bakonyi betyárleves recept

Bakonyi betyárleves recept

A Bakonyi betyárleves hozzávalói:
1 tk olaj
10 dkg füstölt kenyérszalonna vagy
15 dkg bacon
25 dkg gomba
1 mokkáskanál csípős paprika krém
1 tasak Knorr Alföldi gulyásleves(lehet házikészítésű)
1 ek tejföl


A Bakonyi betyárleves elkészítési módja:
Az olajon kisütjük a kiskockákra vágott szalonnát. Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, paprikakrémet és addig pároljuk, míg levét teljesen elfőtte. Felöntjük 1 liter forró vízzel, hozzáadjuk a tasak tartalmát és a tasakon lévő utasítás alapján készre főzzük a levest. Tálalás előtt 1 evőkanál tejföllel dúsítjuk. Friss kis kockákra vágott paprikáéval, paradicsommal gazdagítjuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A bakonyi betyárleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook