Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Bajadér szelet recept

Bajadér szelet recept

A Bajadér szelet hozzávalói:
40 dkg cukor
25 dkg margarin
15 dkg darált keksz
15 dkg darált dió
2 rúd csokoládé
tortabevonó
celofán


A Bajadér szelet elkészítési módja:
9 evőkanál vízben felfőzünk 40 dkg cukrot. A tűzről levéve hozzáadunk 25 dkg margarint, 15 dkg darált kekszet és 15 dkg darált diót. Egy tálcára celofánt teszünk, a massza felét ráöntjük, elsimítjuk, a másik felébe 2 rúd puhított csokoládét keverünk, és ráöntjük az előbbi masszára. Amikor a massza kihűl és megköt, a tetejét csokoládéval bevonjuk. Hűtjük, majd karamell nagyságú kockára vágjuk, majd celofánba csomagoljuk, mint a cukorkát.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A bajadér szelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook