Baj lehet a párkapcsolatban, ha nő érzékeny: ki is mutatja, ki is mondja magából érzelmeit adandó helyzetekben? (beszélgetős fórum)
Mióta vagytok együtt?
Én igazat adok neked :) lehet hogy most feszült, sok a munka, nagy a szar, de azért 1 pár vagytok, nem? Nem csak akkor kell jól érezni magunkat a másikkal, amikor minden okés, hanem fontos a megértés, összetartás a problémás időszakokban is. De téged teljesen ki akar zárni onnan, nem? És elvárja, hogy legyél elnéző.
Tényleg, mit reagált arra, hogy hazaköltöztél?
Vajon sokat kérek azzal, hogy egy kicsit legyen velem? Tudom, hogy dolgozni kell, meg sok a baj,de egy csók amikor találkozunk, meg az,hogy értem jönne ...és erre azt mondja, hogy "Hát nem látod mekkora a szar? NEm érted, hogy dolgozni kell?"
Éjjel-nappal? Vagy reggeltől estig, aztán meg jön a "fáradt vagyok, inkább aludjunk.."
A fejemen jött ki, majdnem tuti,hogy a sok macskától, ráhúzódott a szemeimre és a számra is. Tiszta gázul néztem ki, naaagy vörös hámló dagadt szemek, a bőrőm is , a szám is...váh..
De szerencsére amit kaptam bogyót már használ. Na meg szerintem az is, hogy sokat vagyok itthon és nem vagyok kitéve továbbra is annak a fertőzésnek vagy minek...
Nekem is volt hasonló barátom. Kihasznált, kizsákmányolt és 1-2 jó szóval, kedvességgel elintézte a dolgot. De ez nem mehet sokáig így..
Jól tetted, hogy hazaköltöztél :)
Ez nem szép dolgo tőle...nekem az jön le, h vagy nem akar otthon lenni veled, vagy van valakije, de lehet munkamánia is persze, csak én erre nem gondolnék...mert ilyen vagyok...
Már az nem tetszik, h nem ad pénzt, de tőled elszedte, akkor kihasznált téged, ahogy csak tudott, és mindig csak magával foglalkozik.. A gombás fertőzés hol jelentkezett,mert azt nem értettem???
Én egyszer onnan tudtam meg, h megcsaltak, h alul gombás fertőzésem lett, viszketett, a folyásom darabosra "változott" és szenvedtem.,..és igaz volt,megcsaltak...
önző, csak magával foglalkozik, hogy neki mi a jó
az, hogy te mit érzel és neked mi lenne a jó, az nem érdekli
kemény dolog egy önző emberrel együttélni!
sok sikert hozzá!
nagyon gáz a pasi, nem rád van szüksége, hanem pszichiáterre
ne szenvedj vele, rúgd ki!
tudod mi ez? nem szeret, de tudja, hogy ha kimondja ő dobva lesz..nem akar elmenni, mert ez neki kényelmes
tudod miért? mert még nincs másik
de már most vadászik, még előtted is, csak kimagyarázza
még arra se tisztel, hogy ne előtted tegye
ahogy lesz egy másik biztos, akkor el fog hagyni
de addig jó vagy
és azért zavarja a kérdés, mert fél, hogy mindez kiderül, hogy ő milyen egy jellemtelen gazember..
rúgd ki, míg ő nem fog téged..!
Üdv!
Kiváncsi lennék a véleményetekre, ti mit tennétek. Ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne!!
Már majdnem 9 hónapja vagyok együtt a barátommal és állati szerelmes vagyok, állítólag ő is. Először minden rendben volt,leszámítva a munka mániáját. Aztán 1-2 hónap után anyagi gond ütött be, nem is kicsi.
Én végig mellette álltam, próbáltam segíteni, mondtam,h költözzön hozzám egy ideig, el is fogadta. Még kölcsönt is adtam,az egész családja és én is őt segítettük, sőt még most is.
Közben én elvesztettem az állásomat, és kértem, hogy segítsen nekem, mivel nagyon nagyon jó kapcsolatai vannak, és neki csak pár telefon. Nekem is szükségem van pénzre haza adni, és én nem találok.
Azt mondta "persze persze", és azóta sem segít.
Aztán hazaköltözött nemrég, engem is vitt magával, de nem úgy,hogy annak rendje és módja szerint megkért volna, hogy költözzünk össze, hanem csak legyen nála, aztán leszünk nálam is...
Eltelt így kb 2-3 hónap és a napjaim azzal telnek, hogy takarítok, mosogatok, és rá várok. Az első 4 hétben, se gép , se tv, se internet, se semmim nem volt nála, halál egyedül voltam és a kifogás mindig az, hogy "Nincs időm"...
Közben meg is betegedtem, elkaptam vmi allergiás gombás valamit, ezzel is kb 2 hónapja szendvedek és nem segít, csak bizonygatja, hogy nem nála kaptam. Pedig az orvos kérdés nélkül rávágta, hogy állat. És a páromnál kertesházban 5 macska van....
Most pedig amikor még csak kezdeget helyreállni a helyzet, el akar menni egy továbbképzésre, ami 100 ezer Ft...és az egy dolog, hogy engem itt akar hagyni, pedig én is mehetnék, de tojik az ennél sokkkkal fontosabb fizetni valókra. A gyerektartásokra, számlákra, a ház szigetelésére....és nem tudom megértetni vele.
Mindenre a kifogása, hogy nincs ideje és nagyon elfoglalt és ez minden előtt áll mindig...
Mire számíthatok így a jövőben? Ez a munka fontosabb lesz a gyerekeknél is?Vagy mi? Hogy értessem meg vele? Mit tegyek?
És az sem tetszik, hogy ha már elmegy,engem ott hagyna nála egyedül megint...takarítani...
Ha választ kapnánk elsőre valóban nem kérdeznénk annyit. De néha nem érti a szituációt, nem érti, hogy én milyen szögből látom. Ha később párhuzamot látok vmiben, amit ő mond, akkor előszedem, reménykedve, hogy az analógia mentén megért. És néha jön a "minek hozod fel".
Most megválaszoltam magamnak egy kérdést: azért, mert én nem vagyok annyira feledékeny, mint Te, és én emlékszem, hogy nem kaptam választ :D
Valahol ez megalázó is számunkra ,nem?
Szerinted ez csak a mi híbánk?Nem hinném!
Hányszor megkaptam,hogy elkönyvelek valamit róla és abból nem engedek,és köze sincs a valósághoz,be van kattanva...és ő bármit mondana nem hinném el.
Hát,nem tudom!
egyet értek azzal, hogy ok-okozat..
ha ő tesz valamit, én így reagálok, ha mond valamit, ezt érzem..
hatunk egymásra, és tény, ha bizonytalanság van, akkor a nő agyal...nem mindenki, mert van aki könnyedebben veszi a dolgokat, de a nagy többség igen....ahogyan én is...
felmerülnek újabb kérdések, észrevételek, és szeretjük a választ megtudni...csak ők valóban máshogyan működnek :)
Hát ez nagyon furcsa nekem is!Általában a férfiak panaszkodnak inkább,h kevés a szex,nem a nők!És tényleg csinos is vagy!Van egy barátnőm,évekig ugyanebben a cipőben járt,ő is nagyon csinos,3 évet volt együtt a fickóval,jó ha félévente egyszer együtt voltak!Pedig állítólag jó volt vele és minden rendben is volt,de hogy miért ilyen keveset volt vele a fickó,azt sosem tudta meg!Végül nem bírta és ott hagyta!Azóta újabb 3 éve már másik kapcsolatban van!És ott van szex!Hát nem jobb így?:-))
Úgysem fogja neked elmondani,mi a valódi oka!Te meg csak szenvedsz,mert azt hiszed veled van baj!
Egy fickótól a legritkább esetben kapsz őszinte választ a miértekre vagy a miért nem -ekre!:-)
Nekem csak egy pár kérdésem lenne ehhez az egészhez: Ez számodra valami box meccs? "de nyerni akarok ebben a harcban" ha igy fogod fel az már rossz. Tény egy kalap fos az a pasi és nem érdemel olyan nöt aki mindent megtesz érte, de ha "nyersz" már ha lehetséges ez egy párkapcsolatban. Akkor mit nyersz? Ok hogy rákérdezel a dolgokra, de mért nem üls le vele beszélgetni akár egy pohár üdcsi melett mint barátok? És utána mint párkapcsolat két tagja. Nem marnotok kéne egymást hanem összetartani. Ha nagyon nem birsz vele akkor meg ne szenvedj hanem dobd... Én már megfogadtam ezt és most boldog vagyok. Van az embernek egyéb más problémája nem kell a tetejébe egy dilis pasas is.
Igazán bocsi ha nyers voltam nem bántani akartalak csak nekem ez a meglátásom.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?