Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baconben sült csirkecomb recept

Baconben sült csirkecomb recept

Elkészítési idő 60 perc

A Baconben sült csirkecomb hozzávalói:
4 csirkecomb
12 szelet bacon
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
majoránna ízlés szerint

Körethez:
1 kg burgonya
1 ek só
1 csokor petrezselyemzöld
1 tk ételízesítő
1 ek étolaj


A Baconben sült csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat megmosom, enyhén sózom és fűszerezem, majd a szalonna szeletekkel körbetekerem. Egy hőálló tálat vagy tepsit étolajjal kikenem, beleteszem a combokat, vizet öntök alá, majd alufóliával lefedem. 200 fokon sütöm fólia alatt, majd leveszem a fóliát, amikor már jó puha és szép pirosra megsütöm. A burgonyát héjában sós vízben megfőzöm, leszűröm és meghámozom, majd kisebb kockákra vágom. Egy evőkanál felhevített étolajon a vágott petrezselyem zöldet átfuttatom. Egy kis ételízesítővel megszórom a krumplit és hozzákevertem a zöldség zöldjét.

(Más körettel is készíthető.)


Kategória: Húsételek receptjei


A baconben sült csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook