Baconba göngyölt csirkemájak recept
60 perc
615 kcal
54,4 g
33,6 g
20 dkg csirkemáj szív nélkül,
8-10 dkg bacon,majoranna, őrölt bors
A Baconba göngyölt csirkemájak elkészítési módja:
A megmosott csirkemájat majorannában és egy kis őrölt borsan megforgatjuk, majd darabonként egy-egy szelet baconba csomagoljuk és egy tepsiben szorosan egymás mellé pakoljuk. Sózni nem kell, a bacon miatt. Előmelegített sütőben először lefedve, majd fedő nélkül aranybarnára sütjük. :)
Én úgy szoktam, hogy a májat és a bacont kb; 3darabra vágom, így sokkal könnyebben megpuhul a máj és a szalonna is hamarabb átsül.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: e642ac5487, 2009. jan. 8. 09:17
A baconba göngyölt csirkemájak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.