Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baconba göngyölt csirkemájak recept

Baconba göngyölt csirkemájak recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 615 kcal
Zsírtartalom 54,4 g
Szénhidráttartalom 33,6 g

A Baconba göngyölt csirkemájak hozzávalói:
20 dkg csirkemáj szív nélkül,
8-10 dkg bacon,majoranna, őrölt bors


A Baconba göngyölt csirkemájak elkészítési módja:
A megmosott csirkemájat majorannában és egy kis őrölt borsan megforgatjuk, majd darabonként egy-egy szelet baconba csomagoljuk és egy tepsiben szorosan egymás mellé pakoljuk. Sózni nem kell, a bacon miatt. Előmelegített sütőben először lefedve, majd fedő nélkül aranybarnára sütjük. :)

Én úgy szoktam, hogy a májat és a bacont kb; 3darabra vágom, így sokkal könnyebben megpuhul a máj és a szalonna is hamarabb átsül.


Kategória: Húsételek receptjei


A baconba göngyölt csirkemájak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook