Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bacon alatt sült csirkemáj recept

Bacon alatt sült csirkemáj recept

A Bacon alatt sült csirkemáj hozzávalói:
1 kg csirkemáj
25 dkg szeletelt bacon
2 nagy pohár tejföl
4 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál pirospaprika
só, őrölt bors
ételízesítő
Vénusz olaj


A Bacon alatt sült csirkemáj elkészítési módja:
A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk. Egy tepsi alját megszórunk ételízesítővel, majd a csirkemájakat egymás mellé fektetjük. Pici sóval, őrölt borssal fűszerezzük, majd az áttört fokhagymával és a paprikaőrleménnyel elkevert tejföllel betakarjuk. Tetejére tesszük a szeletelt bacont úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Párolt rizs vagy burgonyapüré illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A bacon alatt sült csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook