Gombás kínaikel saláta recept
A Gombás kínaikel saláta hozzávalói:1 kisebb kínai kel
1 doboz szeletelt gombakonzerv
2 dl kefir
fél citrom leve
só, törött bors, kapor ízlés szerint
A Gombás kínaikel saláta elkészítési módja:
A kel külső, hervadt leveleit eltávolítom, felaprítom, salátás tálba teszem, hozzáadom a leszűrt gombát. A citromlevet és két evőkanál gombalevet a kefirbe keverek, ízesítem sóval, borssal, majd hozzáadom a kaprot. A mártást ráöntöm a salátára és jól átforgatom. Befedem és néhány óráig hűtőszekrényben érlelem.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. szept. 24. 07:02
A gombás kínaikel saláta elkészítési módja és hozzávalói.