Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babára várva... (beszélgetés)
Sziasztok!
Felraktam a képeim közé a pozitív tesztet(teszteket)
Akkor jó, ha minden rendben. Egyébként nekem is szokott időnként fájni a fejem.
Sziasztok!
Már már sokkal jobban vagyok:)
Bár alig aludtam éjszaka annyira fájt a fejem de mára már teljesen jó:)
Nekem is volt az elején egy párszor ilyen kis görcs, de nem tartott sokáig. Nyugi, és inkább pihenj! Akkor biztos nem lesz baj.
Köszönöm:)Aranyos vagy:)Megpróbálok megnyugodni:)
Szia!
Nyugi ilyenkor még a kicsi görcs nem baj. A baba teszi. Bővíti a helyét:)))
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én ma egy kicsit rosszabbul.Úgy ébredtem,hogy fáj a fejem szédülök,és egy kicsit görcsölget a hasam.Remélem nincs baj:)Sokat pihenek:)
Örülök neki hogy minden rendben!
Szokásos. A hányinger mindennap. Remélem nem kell már sokáig tűrnöm. Este a legrosszabb. Szinte egyfolytában eszem, hogy ne legyen hányingerem.
A hasam már nem lapos, pedig mégcsak 7 hetesek vagyunk, de ott van a ciszta is. Az meg majdnem 8 centis.
Szia!
Semmi különös teljesen jól vagyok bár nagyon-nagyon fáradt:)De rengeteget pihenek,fekszek és semmi nehezet nem csinálok a párom még a vacsit is az ágyba hozta meg a reggelit is:)Ilyen még nem volt.Nagyon vigyázunk:)
Szia!
Mi újság veled? Sokat pihensz?
Elhiszem. Jól teszed, hogy nem szólsz.
Oké!Remélem sikerül megnyugodni.Egyenlőre itthon még senkinek nem mondtam el,de nem is akarom,csak a páromnak.De neki is mondtam,hogy ne bízzuk el magunkat.:)
Ne idegeskedj. Beszélj hozzá. Én szoktam hozzá beszélni. Magamban.
Oké rendben.
Ma kicsit olyan ideges voltam próbáltam nyugtatgatni magamat de nem nagyon sikerült.Remélem most minden oké lesz.
Oké. Én majd jövő hétvégén.
Akkor kedden meglátjuk mi a helyzet.A tesztet lefotóztam de csak ha minden biztos lesz akkor rakom fel.
Köszönöm:)
De a vérvételből meg a vizeletből meg tudja mondani?Hogy "biztos"-e?
6. hét után. a 6. héten még csak petezsákot látnak. Tapintással pedig csak találgatnak, mert még olyan picike.
Én biztos nem mennék a 7-8. hét előtt. Ez a te döntésednek kell lennie és az orvosé.
Abban tudnátok segíteni,hogy szerintetek mikor érdemes dokihoz menni??Elvileg vérvételre jövő hét kedden amugy is kéne mennem.
Mázlid van. Gondolom segít a párod. El leszel kényesztetve:))
1 hétig biztos,amugy is volt róla szó hogy szabin leszek ezen a héten így most csak jól jött össze.
Most akkor meddig leszel otthon?
Na az nagyon jó a hányingert leszámítva,én most vitaminokat szedek jó sokat.De az orvos még messze van:)
További ajánlott fórumok: