Donor babára várva (beszélgetés)
Igazad van, de attól még az nem egy bébi halálát várja ha a másik opcióra lenne szükség. Sokan várnak donorra sajnos.
De remelem akkor ezt a témát ejthetjük is.
Azt gondoltam, hogy a felhasználók választják ki a témakört, de akkor ezek szerint rosszul tudtam.
Így egyébként félreérthető az egész, és hiába érintett valaki, ha rosszul van fogalmazva az indító szöveg,amit kétféle módon lehet értelmezni.
Majd ír, ha lesz rá ideje. A #-eket nem a felhasználók adják, hanem az oldal algoritmusa.
Érintettekkel szeretne beszélgetni, leírta. Nekik nyilván nem kell magyarázni, hogy mire gondol.
Jesszusom. Nyilván erről beszél, és nem egy bébi halálát várja, hogy a saját gyerekét mentse.
Ja, az lehet, erre nem gondoltam, úgy értelmeztem, hogy donor baba, vagyis donor embrió.
De ha így van, ahogy írod, és ezek szerint Unom is így értelmezte, az tényleg borzasztó.... Nem is tudok mit mondani.
Sajnálom mind a két családot!
Én is.
Kicsit bízom benne, hogy félreértettem.
A donor baba alapján te honnét gondoltad, hogy a férjnek nem lehet gyereke? Valamiről lemaradtam?
Donornak nem a szervdonort hívjuk...?
FI nem fejtette ki miről van szó, ebből meg mindenki arra gondol, amire akar.
Én úgy értelmeztem, hogy a férjnek nem lehet gyereke, ezért donor spermával próbálkoznak. Ezért nem értettem, mi szörnyű van ebben :O
Attól tartok, az FI problémájára az nem megoldás.
Remélem, én értem félre...
A gondolata is szörnyű.
Sok sikert és kitartást!