Baba előtt, alatt és után (beszélgetés)
csajok,van egy másik fórum, ott egyre többen kezdünk lenni, akik babával próbálkozunk, esetleg össze lehetne vonni a két fórumot... (én is hol ebbe tudok benézni, hol abba, úgy könnyebb is lenne)
ez az:
Sziasztok, régen voltam, csak benéztem :)
Lyukaszokni, örülök, hogy eltűnt a hematoma, és jól vagytok mindketten! :)
Venus nagyon sajnálom :(( Fel a fejjel, próbálkozzatok, kívánom, hogy újra sikerüljön!
Mi most vagyunk az akciós időszakban, aug. 14/15/16-ra nem várom.
Még gyorsan beugrottam utazás előtt.
Hematóma nekem is volt, nem tudom elmúlt-e. Itt nem ellenőrzik. Kétszer is pecsételgettem miatta, aztán napokig véres-rózsaszínes folyásom volt. Nyugi,nem lesz baj! Nagyon sok kismaminak van. Általában a harmadik hónap végére elmúlik. Ha pedig nem,akkor okozhat pecsételést,de a babának nem árt. Kicsi terhességnél szokták nézni,hogy hol van. Ha a doki megnyugtatott,akkor valószínűleg nem olyan helyen van,ahol árthat. A pecsételés valahol jó,mert olyankor ürül a hematóma.
Pihenj sokat!
Több kismamámnak is volt már (otthon védőnő voltam), egyszer sem okozott nagyobb bajt. Pedig van akinek jó nagy volt,szülésig megmaradt.
Szorítok,hogy felszívódjon! Én a héten megyek végre dokihoz,itt még senki nem nézett meg, sajnos nem szokás. Remélem az enyém is felszívódott, 18. hetet töltöm holnap.
Ja oke, az arra van, remelem segit is megtartani, drukkolok neked!
Fo a nyugalom...! :-)J
Hu, sajnalom, de annyira ne ijedj meg, anno sok helyen irtak, hogy ez eleg gyakori, legtobb esetben felszivodik, nem okoz gondot, mert a baba csak par mm-es, nem zavarja ot. Pihenni probalj azert, amennyit tudsz, neten olvasgass, sok helyen irnak rola.
Segitseged nincs a nagyobbik gyermekedhez?
Szerencsere csak gyanuja volt az elso terhesseg kezdeten, de nem az volt... Ugyhogy sajna nem tudok segiteni :(
Baj van?
Sziasztok, bocs az eltunesert, hetvegen nem nagyon kapcsolunk gepet, most is csak felneztem.
Venus, szerintem sajat megnyugtatasotokra nem artana egy vizsgalat a parodnak, valahogy vedd ra, azt hiszem, lehet kizarolag spermium- vizsgalatot is kerni ( egyebkent prosztatat is neznek, ami nem kellemes egy pillanatig szegeny ferfiaknak:-)
Anno az en ferjem magatol ment el, mikor fel ev utan nem jott a baba, s megnyugodtunk, hogy vele es a kiskatonakkal nincs gond :-)
Biztos,hogy az lesz. Első is az volt,mert van egy méhfejlődési rendellenességem. Igen,otthon szülök.
Köszi,majd jelentkezek!
Hivatalosan december 17. De különböző okok miatt valószínűleg hamarább lesz császár.
Semmit nem tudok bővebben,mert külföldön élek. Hétfőn utazunk haza, ott is maradok a kisfiammal szülésig. Jövőhéten fog végre orvos látni,mert itt nincs vizsgálat sajnos. Már nagyon várom, remélem kiderül,hogy kisfiú vagy kislány.
Majd jövök még,de most kimarad a következő hét az utazgatások miatt.
Addig is minden jót!:-)
Szia!
Igen,lehetnek. Nálam is így volt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érezted magad szülés előtt, alatt és után?
- Terhesség előtt, alatt és utána - Tapasztalataink a gyerekvállalásról
- Menstruáció előtt, alatt, után pozitív teszt utalhat terhességre?
- Ha gyes alatt szülöm a 2. babám ugyanazt a gyedet kapom amit az első babámnál kaptam anno a fizetésem után? Vagy mi alapján számolják újra?
- 8 évvel ezelőtt 3. gyermekem után lekötettem magam, most van egy új kapcsolatom és a párom szeretne babát, létezik erre megoldás?
- Terhesség alatt megállapítható-e, hogy a babák lisztérzékenyek vagy csak a születésük után?