Azok a bizonyos nehéz napok!(csak csajok) (beszélgetés)
7. Niar (válaszként erre: 1. - Szonja27)
2013. jún. 3. 19:17
Ha megtehetem, akkor átalszom a kritikus 1-2 napot :) Beteget jelentek, és ki se kelek az ágyból, ha nem muszáj. Teázom, kávézom, filmet nézek vagy ide irogatok.. :)
6. 1fbc7619c9 (válaszként erre: 1. - Szonja27)
2013. jún. 3. 05:48
Csak előtte vagyok enyhén hisztérikus..De az max egy nap..Amúgy semmi:)
5. Beu23
2013. jún. 2. 22:15
én előtte egy héttel vagyok nagyon hisztis. amikor nem szedtem gyógyzert akkor annyira fájt, hogy hánytam is, olyankor soha nem mentem iskolába...:) egész nap a forró vizbe feküdtem. hála ma már nem fáj annyira és fogamzásgátlót se szedem már, max észreveszem, hogy megvan.... max beveszek egy gyogyszert, három-négy nap alatt elmúlik és hála nem is erős.
4. tixtina
2013. jún. 2. 13:44
Régen semmi bajom nem volt-észre sem vettem-3-4 nap alatt elmúlt:D
A két gyerek után sokkal rosszabb lett-erősebb,tovább tart-és ezáltal kellemetlenebb. Nem nagyon tudok kimozdulni ilyenkor sehova-csak fekszem ,legalább két három napig.
3. 217e81f885
2013. jún. 2. 13:26
Szerintem ez mindenkinél változó, illetve még önmagunk esetében is mindig változó. Van, hogy hasfájással, derékfájással jár van, hogy észre sem veszem van, hogy előtte néhány nappal már hisztizek.
Ha hisztis vagyok akkor szólok a családomnak és kollégáknak, hogy most ne nagyon szóljanak hozzám:)
2. 6b006fc769
2013. jún. 2. 12:44
Változó.
Most épp iszonyú hangulatban voltam közben. Lehet, más oka is volt(fáradtság, Mg hiány, stb) .
1. Szonja27
2013. jún. 2. 12:35
ki hogy éli túl azt a pár napot?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken?
- Nagyon fájdalmasak a nehéz napok, van valami ami bevált?
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Segítség csajok! "Azok a napok”
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Bizonyos szavakat nehezen ejtek ki. Nem forog a nyelvem....