Segítség csajok! "Azok a napok” (beszélgetés)
A sárgás folyás általában valamilyen fertőzésre utal, a sima fehér folyás lehet több menstruáció előtt.
Bízzunk benne, hogy nem vagy terhes.:)
En ritka konnyen bekapkodtam a legyet, ahogy az anyam es tesom is.
Tettem ellene.
Masnak mas. A spiral, szoptatas mellett fogant most 14 eves.
Én tudom, hogy ott csak azt kérdezte, de előtte a menstruáció kimaradása is volt, én meg arra írtam, hogy a felfázás nem igazán szokott a kimaradásban belejátszani.
Együtt a kettő, már utalhat terhességre.
Én FI 12.hsz-ére válaszoltam:
12. Fórumnyitó (anonim)
ma 14:56
Na de valaki megtudja nekem mondani mire utalhat ez a folyas?
Azért az nem jár együtt a menstruáció kimaradásával. Nekem legalábbis sosem maradt ki attól.
A stressz okozhatja, hogy kimarad, de itt meg a folyás hibádzik szerintem, de tényleg tapogatózás, nőgyógyászati UH és teszt ad erre megnyugtató választ.
Kedves FI. az egyik legrosszabb védekezési módszer a megszakításos.
Csak egy kerdest tettem fel, es vannak nagyon aranyosak akik nem olyanok mint te es megvalaszoljak kulturaltan a feltett kerdesem.
Ha nem tetszik akkor menj tovabb nyugodtan, senki nem fog erte szolni hogy maradj.
Es “csomo mindenhez erto” -nek vallod akkor te is magad ha fent vagy a patformon es okoskodsz.
Rendben, koszonom❤️
Es miert lehet folyasom? Utal terhessegre?
Fantasztikus.
Tesztelj.
Ha szexeltél akkor tesztelj.
Ha nem, akkor tuti nem vagy terhes, de megnyugodni attól még nem biztos hogy van okod.
“Azok a napok” késése
Sziasztok csajok!
A menstruációm késik már egy hete, és folyásom van helyette. (Krémesebb, fehéres-átlátszós, nincs semmilyen szaga, nem nagyon sok,de van)
Okom van aggódni?
20 vagyok, sokat stresszeltem most vizsgák előtt es alatt. Nem szokott késni ilyen sokat. Nyugtassatok meg légyszi🥺
Puszi mindenkinek!❤️