Nagyon fájdalmasak a nehéz napok, van valami ami bevált? (beszélgetés)
Akkor neked tényleg nem volt szerencséd. :(
A szülések előtt én is nagyon szarul voltam, úgy, mint te, ájulás, hányás és olyan szinten dőlt belőlem, hogy nemtudtam kilépni még az utcára sem. Mióta szültem nekem sokkal jobb lett. Csak néha fáj a hasam és a derekam, de az sem vészes.
Homeopátiával nem próbálkoztál még? Más nem jut eszembe, mert sajnos annak idején nekem sem használtak a gyógyszerek.
Azt mondták, ha szülök, sokkal megváltozik minden.
..hát nekem bizony megváltozott minden. Sokkal rosszabb, fájdalmasabb lett a menstruációm, mint annak előtte. (bár régen is rosszul voltam, elájultam stb. stb.)
Most ez ugyan megszűnt szülés után, de írtózatosan fáj a derekam, a medencém, kisugárzik a lábaimba.. egész a térdemig.
Ez megy 3-4 napig!
Őrülten fáj! (gyógyszerezem amgam, de vajon ez a megoldás?)
Ha tenyleg ennyire gorcsolsz, erdemes feliratni, mert a termeszetes modszerek nem fognak hatni. Egy a lenyeg: mar a fajas legelejen be kell venni, mert maskulonben nem fog igazan hatni. De lehetoleg ne ehgyomorra, ill. ha gyomorfekelyre hajlamos vagy, semmikepp ne szedd.
Nekem sokaig csak a Ridol hasznalt (nagyon eros, szinte kabitoszer-szeru hatasa volt), amikor kivontak, tertem at a Cataflamra. Algop.+ No-Spa, egyeb gorcsoldok semmit sem ertek.
köszi
amúgy meg fel lehet íratni csak kicsit rossz hogy minden hónaoban 2 napot ezzel kell eltöltenem és ehez igazítani az életem
Akkor mást nem tudok javasolni.
Én az Algoflex M gyógyszert ajánlom, vény nélkül kapható, kb. 800 ft. és 10 perc alatt hat.
A meleg oldja a görcsöt.
A meggymag pedig nagyon jól tartja a hőt =)
a megymagos párnáról már hallottam
de mi az ami hat benne? a megymagban van valami?
most is megvan de egész éjszaka kint sétáltam az udvaron, mert már 1,5 napja csak az ágyat nyomtam és már minden bajom volt
vettem be algoflexet, merisztint, de semmi
Sokkal erősebb a Cataflam, azt nem csak menzesz problémákra írják fel, sokmindenre jó. Lórugás. Annál erősebb nem is tudom, van-e egyáltalán.
Nekem a meggymagos melegítőpárna is bevált. Annó 500 ft-ért vettem. Próbáld ki.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen vitamint adtok az ovis és iskolás gyerekeiteknek? Egyszerűen nem tudok választani a sok közül. Van ami nagyon bevált valakinek?
- 11 hónapos Fiam szopizik, de nagyon sokszor fájdalmasan ráharap...
- Aspirációs mellcitológiára megyek pénteken, amitől nagyon félek. Milyen érzés, nagyon fájdalmas? Ha valaki már átesett rajta, írjon.
- Nagyon fájdalmas afta! :(
- Van valakinek nagyon jó, bevált Habcsók vagy Négercsók receptje?
- Duac gélt használtam 3 hónapig, nagyon bevált. Van-e valaki hasonló helyzetben? Milyen kozmetikumot használtatok utána?