Az Univerzum Titka (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az Univerzum Titka
Sziasztok,
mindenképpen ajánlom a könyv folytatását, a Titkon túlt, segít finomítani a technikát és megtanít okosan használni a vonzás törvényét.
Nekem rengeteget segít! :)
Erről már rágebben hallottam, ki is próbáltam, bár eleinte kicsit nehéz volt :)
Azóta boldog párkapcsolatban élek, van munkahelyem, és az iskolában is helyt állok.
Szóval csak pozítivan :)
Kedves Free!
Nekem is volt mar hasonlo tapasztalatom! :)
Olyan jo erzes!
Az en "figyelmemet" anyosom hivat fel...Es igaza is lett ezzel a temaval kapcsolatba.Ok foglakoznak ilyesmi dolgokkal.En is probalom kizarni az eletembol a negativokat bar nem mindig sikerul.A munkam miatt.
én a hétvégén néztem meg a filmet a neten,másnap már a könyvet is megvettem, én csak ajánlani tudom ,tényleg jó
Bár én még nem tudok ilyen nagy sikerekről beszámolni, de igyekszem!!!!!
Hát ez hihetetlen! És mióta használod ki a pozitív energiáidat? Ez a tárca ügy nagyon gyorsan működött, kiváncsi vagyok, milyen gyorsan lehet ebbe belejönni.
Az biztos, hogy amióta megtanultam kezelni a negatív gondolkodásomat, nem fáj a hátam.
Már egy ideje rendszeres rendelő vagyok az Univerzumnál. Általában bejönnek a kéréseim. Ha nem, akkor választ kapok arra, hogy miért nem, vagy rájövök, hogy nem rendeltem pontosan.
Eleinte oltári marhaságnak tartottam, aztán decemberben elhagytam a buxtárcámat a buszon. Aznap sík ideg voltam, nem mertem rendelni, mert tuti, hogy elrontottam volna. 2 nap múlva visszarendeltem a buxtárcámat, úgy, hogy csütörtökön szeretném, ha újra velem lenne az öreg bőr. Csütörtökön ott volt a levél az okmányirodától, hogy mehetek átvenni a buxámat, mert becsületes megtaláló megtalálta, és leadta.
Innentől kiállok amellett, hogy igenis, meghallgattatnak a kívánságok!
Nagyon jó,hogy közölted ezeket a hasznos infókat.
Bizony sok-sok hibát és bajt okozunk magunknak a rossz gondolatokkal.
A minap én is láttam egy filmet a nagy TITOKRÓL, amit most megosztok veletek.
Ugrás a teljes írásra: Az Univerzum Titka
További ajánlott fórumok:
- A macskatartás titkai
- Bärbel Mohr: Rendeld meg az Univerzumtól! Olvasta valaki?
- Kérj három dolgot, az univerzumtól!:)
- Azoktól kérdezném, akik alkalmazzák a vonzás törvényét, miszerint "rendelhetünk" az univerzumtól... több dolgot is kérhetek vagy csak egyet?
- Jár valaki a X.kerületi Univerzum Fitnessbe? Tapasztalatok?
- Hisztek abban, hogy más intelligencia is él ebben az univerzumban?