Jár valaki a X.kerületi Univerzum Fitnessbe? Tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
több oktató is tart ott ilyen órákat, most elmondhatnám, hogy szerintem ki jó meg ki nem, de az csak az én véleményem lenne:))
az a legjobb, ha elmész személyesen egy-egy ilyen órára (minden oktatóhoz) és akkor el tudod dönteni, hogy számodra melyik a szimpatikus :)
én voltam ott párszor, a konditerem használható, bár voltam már jobban is:) elég sokféle óra van, de ezeket jobb, ha személyesen kipróbálod, hogy személy szerint neked mi tetszik és mi nem, amúgy szerintem nem rossz órák vannak:) (spinningre, zumbára és trx-re előre be kell jelentkezni telefonon, a többire csak odamész és részt veszel)
szerintem nyugodtan kezdj el oda járni, nem rossz hely!
(a cba fitnessz amit mondanak az más, az a gyömrői úton van, na az amúgy sokkal jobban felszerelt hely:))
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni sportolni, az interneten találtam erre a helyre. Érdekelnének róla, az órákról, az oktatókról a tapasztalatok.
Köszönöm ha írtok!:)
További ajánlott fórumok:
- Bärbel Mohr: Rendeld meg az Univerzumtól! Olvasta valaki?
- Kérj három dolgot, az univerzumtól!:)
- Valaki tud valamit a XI. kerületi Szerémi úti 1-es villamos építéséről?
- Jár valaki az újpesti Ego fitnessbe?
- Volt már valaki dance aerobic órán? Mondjuk az Éles saroknál levő fitnessben? Tapasztalat?
- Megvan valakinek az a bikini-diéta, ami a 2009. júniusi diéta és fitnessben volt?