Az tényleg normális, ha márciusban szültem (császároztak), és még nem jött meg a menzeszem? (tudásbázis kérdés)
Terhes tuti nem vagyok :)))
De már nem idegeskedem ;DD
Köszönöm mindenki kedves válaszát!!!!!!!!
Az első lányommal 9 hónapig szopizott és nem jött meg.
A másik kettővel viszont 1-2 hónap után megjött.
Nem kell idegeskedni meg fog jönni kivéve ha terhes lettél megint.
Őszintén szólva a jobb mellbimbóm nagyobb, mint a bal. Ez azóta lehet, mióta szoptatok, vagy csak korábban nem vettem észre (dehát csak észrevettem volna..). Nem sokkal, de valamennyivel nagyobb, s lehet, hogy ezmiatt is jobban szereti a jobbot...Nemtom...
Már próbáltam az elején műbimbót, de olyan fura volt, de lehet, hogy megint megpróbálom vele. Hátha! Köszi az ötletet...:DDD
Nagy a mellbimbód vagy kicsi?
Mert nekem meg csak a bal mellemből cicizett a fiam,mert az én mellbimbóim picik.Műbimbóval kellett szoptatnom,mert úgy csinált,mint a te gyereked.
Jó lenne ha 2. baba tovább tudna szpoizni.
Én sajnáltam, hogy nem szoptathattam tovább:(
Kíváncsi vagyok, az én csöppségem meddig szopizik majd?!?
Amúgy szopizás alatt alszik el (csak, ha nagyon álmos, akkor alszik el cici nélkül). Nálatok hogy volt ez?
Ez jó ötlet. Addig jó amíg tudsz neki tejet adni.
Én 1 éves koráig szoptattam. Persze volt hozzátáplálás is. De 1 év után magától abbahagyta.
Igen, iszik cumisüvegből.
Hallottam róla, hogy begyulladhat... Most már mindenképpen fejek...
Fejd ki. Nehogy begyulladjon mert az nagyon fájdalmas én tudom. A párom próbál segíteni, de annyira fájt, hogy nem győztem masszírozni.
Fjd ki. Esetleg elrakod későbbre. Cumisüvegből szokott inni?
Őszintén szólva ritkán.
Eleinte rendszeresen fejtem a melleimet, aztán csak ugyebár a balt, majd egyre ritkábban.
De változtatni akarok rajta, mert érzem, hogy nyomja (gondolom a tej..)...
Azért próbálom ám ott is szopiztatni, de bekapja, 5 másodperc szopi, kiköpi, megint bekapja, kis szopi, kiköpi, és így tovább...A jobbon viszont 15-20 percet is szinte elvan szünet nélkül. Érdekes...
Nem biztos.
Viszont, a bal melledet szoktad fejni?
Van rendesen..:))) Csak az a bajom, hogy a jobb cicimet szereti a fiam, a balt nem, így abból nem is igen szopik.
Lehet, nekem is a Jézuska hozza meg a "pirost"...:S
Ne is mondd. Totál lelombozódtam.
Mennyi tejed van?
ez nem biztos van aki szoptat és az első hónapokban megjön a mensije.az enyém is anyatejes volt-és még volt tejem amikor megjött a mensim-akkor 6 hónappal a szülés után voltam.
ja és nem véd addig a teherbe eséstől 100% az hogy valaki szoptat!
További ajánlott fórumok:
- Nagyon nem vártad márciusban, és mégis megjött?
- Tervezett császározás!
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Tud valaki ajánlani olyan orvost (lehetőleg a Dél Pestiben), aki császároz különösebb indok nélkül is?
- 8 napja lett vége a menzeszemnek és most köztes vérzésem van. Mitől lehet?
- Ha nem indul be a szülés császározni fognak, tud valaki praktikákat hogyan indulhatna meg?