Ha nem indul be a szülés császározni fognak, tud valaki praktikákat hogyan indulhatna meg? (beszélgetés)
Szia!
Egy valamit elfelejtett mondani az orvosod!!!!
Nem kötelezhetnek semmire amit nem akarsz!!!
Nagyon sokszor az anya megérzései igazolódnak be./10 esetből kb 8 szor/
Azért vab orvos aki ezt figyelembe is veszi.
Szorítok neked,hogy minden úgy legyen ahogy te szeretnéd!!!:)))
Mi, anyukák jobban tudjuk. Tudnám, miért nem hiszik el nekünk. :))
A harmadik fiamnál szóltam, ne akkorra írjon ki, nem akarok felesleges vizsgálatokat, de hiába, így végigcsináltam a szokásos procedúrát.
Szia
2,5 és fél év telt el a 2 gyerek születése között. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok
tulajdonképpen nem volt túlhordás ,csak egy héttel elszálolták az időmet ...én hiába mondtam hogy mikor fog megszületni a gyerek nem hittek nekem.....
a védőnő június 8 -ra számolta ki én pedig 15-ére. a gyerek meg 16-án hajnalban született
Nincs mit. :)))
Ó, pont elég. Ha azon túlestél, tudod mi a rossz a túlhordásban. Az.
Köszi
Annak idején amikor én szültem nem voltak ilyen csodadolgok.amnioszkópián is egyszer voltam ,azt is azért mert a fiam nem akart időre megszületni
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idő telt el a császár és a természetes szülésed között?
Én is császárral szültem a kisfiamat (1 hét túlhordás után beindították és 4 óra múlva a doki a császár mellett döntött) és nagyon szeretnék természetes úton szülni, de azt hallottam, hogy minimum 2 évnek kell eltelnie a két gyermek születése között, hogy egyáltalán ennek esélye legyen.
Bocsi, csak most olvastam.
A flowmmetria a véráramlást vizsgálja, elegendő-e, és egyebek. Ha nem megfelelő a baba állapota ott azonnal látszik.
Több olyan esetről tudok, amikor túlhordással, korábbi császár után oxitocinterhelést végeztek. Sőt szülést indítottak, mert 42. hetet betöltött terhességnél nem volt semmi jele a szülés megindulásának.
Az oxitocint lehet különböző egységekben adagolni. Nem kell egyből "gigantikus" mennyiséget adni. :))
Hát, ha szeretnél, akár kételkedhetsz is, de még egész jól emlékszem a 10 nappal ezelőtti délutánra! ;DDDDDDDDDD
Attól tartok, Hollandiától még igen messze vagyunk. :(((
Természetesen engem és a babát is folyamatosan figyeltek -orvos és szülésznő-, és én is már több, mint egyujjnyira nyitva voltam, mikor elkezdték adni.
Az amnioszkópia mellet jártam nst-re mindennap, és flowmetriára is hetente 3-szor. Mert így voltak nyugodtan.
Kibírtam 10-et. Mellettem mindenki megszült a második után. Bezzeg én. Rendesen sajnáltak. :DDD
Uhh, 10 amnioszkópia???? :(((((((((((((((
Én azt hallottam, 6nál többet (itt, ahol én szültem), még nem "bírt ki" senki.
De most főorvosváltás történt a szülészet élén, és az új főo. nem támogatja az amnioszkópiát. Helyette a flowmetria került előtérbe, mert sokkal informatívabb.
Állítólag nem egyszer előfordult olyan, hogy a magzat beékelődött, a fejvíz tisztának látszott az amnioszkópia alatt, aztán a gyerek zöld, meconiumos magzatvízben jött világra. A zöld szín állítólag legalább 48 órával korábbi meconiumürítést jelent. :SSS
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Császár után sima szülés.... szülésmegindító praktikák!?
- Házi praktikák szülés megindításához
- SOTE II szülészeten melyik módszerrel császároznak? Átvágják a hasizmot vagy csak széthúzzák?
- Szülés utáni hajhullásra milyen praktikák vannak?