Az iwiwen nem jelentkező 16 évvel ezelötti kapcsolatomat hol lehet megtalálni az interneten? (tudásbázis)
9. Rozália
2008. okt. 31. 09:52
Írhatsz még esetleg annak, aki a meghívót küldte neki. Rákatt a névre és üzenhetsz.
8. a900f63755
2008. júl. 15. 05:21
Párom a katonatársait kereste oly módon, hogy írt hasonló korosztályú, ugyanabban a városban/faluban élő emberkéknek( leírta, hogy mikor, hol, honnan kellene ismernie/ismerniük, ha tudta a régi munkahelyét, ismertebb pl. kedvtelését, régi címét). Esetleges rokoni kapcsolatot gyanítva, azonos vezetéknevű embereknek és bizony elég sok katonatársát megtalálta ezzel a módszerrel.
Aki nem akar vagy épp nem tud az vagy nem válaszol, vagy megírja, hogy nem tud semmit az illetőről.Egy próbát megér.
Illetve, skype-n vagy msn-en ha a születési nevét megadod, lehet, hogy a keresővel rátalálsz.
7. 8565183eb5 (válaszként erre: 5. - Agnesss0129)
2008. júl. 14. 21:57
Nem muszály közös ismerősnek lenni. Csak írj valakinek hogy régi ismerős személyes ügyben szeretnél tőlle valamit. Mást nem kell írni. Így írhatsz másnak . Pl akivel van valamelyik képen. haver vagy vmi.
6. agnesss0129
2008. júl. 14. 21:25
ja!kerestem más oldalakon is,e-mail cime sincs fennmyvipen sincs. az iwiwen a két gyereke van fenn,de őket nem kérdezhetem.(sajnos)
5. agnesss0129
2008. júl. 14. 21:22
köszi!de senki közös ismerösünk nics,aki mind kettönknek az.ez egy régi két éves kapcsolat volt.mind a kettönk akkor még házas volt.sajnos ugy alakult,hogy mi is külön válltunk,hogy a családjaink ne sinlejék meg,de azota én is elváltam,és az iwiwen észrevettem,hogy ők is elváltak.mival a volt felesége mással van lefényképezve.ennél többet nem tudok róla.megtaláltam és még se!!!!
4. ccd9bb7d17
2008. júl. 14. 20:51
valamelyk ismerősét megkérdezni?
3. 8df16b904f
2008. júl. 14. 20:15
esetleg cím vagy telefonszám??
2. 8565183eb5 (válaszként erre: 1. - Agnesss0129)
2008. júl. 14. 20:13
E-mail címe nincs kiírva? Barátikörön myvipen fenn van?
1. agnesss0129
2008. júl. 14. 19:54
véletlenül bukantam az iwiwen régi szerelmemre.kb 16 éve nem tudok róla semmit.nagyon megörültem neki!de május vége ota nem volt az iwiwen.nagyon szeretném felvenni vele a kapcsolatot,de nem jelentkezik,és semmi közelebbi adatot nem tudok róla.ha tud valaki valami tanácsot adni merre keressem,nagyon örülnék!fontos volt számomra!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Van valakinek pozitív tapasztalata az internetes (nem MLM) távmunkákkal kapcsolatban?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- "Kattintós" internetes munkával kapcsolatos oldalon milyen adatot kell megadni, mert valami fiókot kér?
- Milyen negatív tapasztalatod volt internetes aukciós oldalakkal kapcsolatban? Vagy más internetes vásárlásaról.
- Sokan elítélik azt, hogy valaki az interneten találja meg az igazit.Itt van a mi példánk, hogy bízzatok a netes kapcsolatban.