"Kattintós" internetes munkával kapcsolatos oldalon milyen adatot kell megadni, mert valami fiókot kér? (tudásbázis kérdés)
Hali:-)van egy újabb kérdésem hátha tudsz segíteni:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szóval mit jelent a prémium tagság mert látom lehet vásárolni többfélét is de nem tudom pontosan mit érek vele el:-))))buta szőke nő........
Látom már. A bankazonosítódat kéri. Ezt csak akkor tudod odaírni, ha már regisztráltál valamelyik banknál. Mindkettőnél egy email-címet kell választanod.
De én még mindig az AlertPay-t javaslom. Regisztrálj, és az alertes azonosítódat kell beírni ide: Your Account,
ide pedig a kikért összeget: Withdraw Amount.
Írjon be szöveget, adjon meg webhelycímet vagy fordítson le egy dokumentumot.
Mégse
Meghallgatás
Olvasás fonetikusan
angol-magyar fordítás
Fiók Áttekintés
You Are Not Earning At Your teljes potenciálját!
Frissítés a prémium tagság és növelje a bevételeit a TwoDollarClick! Nézd meg Upgrade lehetőségek
Ezt tudta a google. De mindjárt megnézem az oldalt, hátha okosabb leszek.
Account Overview
You Are Not Earning At Your Full Potential!
Upgrade to a premium membership and increase your earnings at TwoDollarClick! View Upgrade Options
meg tudnád mondani ez mit jelent
Elméletileg, amikor regisztráltál, kérték a számlaszámodat, vagy azonosítódat. Ha akkor nem közölted, akkor most kell. A PayPal-t nem ismerem, de ha elfogad,ák, akkor inkább AlertPay-t nyiss, mert ehhez nem kell külön váltó, hanem egyenesen át tudod váltani a pénzt forintra, és már küldheted is haza.
Ehhez a bankhoz találtam segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek pozitív tapasztalata az internetes (nem MLM) távmunkákkal kapcsolatban?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Milyen negatív tapasztalatod volt internetes aukciós oldalakkal kapcsolatban? Vagy más internetes vásárlásaról.
- Sokan elítélik azt, hogy valaki az interneten találja meg az igazit.Itt van a mi példánk, hogy bízzatok a netes kapcsolatban.
- Párkapcsolat mellett - internetes ismerkedés
- Van valakinek tapasztalata Jáger Anikóról? Internetes munkával kapcsolatban?