Az igaz, hogy a BKV bérletet elfogadják a Héven Csömörig? (tudásbázis)
Én inkább nem mondok semmit:)
Akkor még nem indultál el Csömörre? Jaj de jó, már tisztára rosszul voltam, hogy hülyeséget mondtam.
Igen.
Hivatalosan az a csömöri Auchan.
oké... nem vagyok hévben otthon:))
viszont az auchan is csömör területén van, nem? (mármint hivatalosan, mert amúgy valóban kistarcsához van közelebb)
kb egy éve a kistarcsai kórház (auchan) az utolsó megálló, ahova még jó a bkv bérlet.
nem járok arra, de az örsön láttam kiírva a bkv pénztárban. az volt az indoklás, hogy sok budapesti jár a kistarcsai kórházba, és hogy a látogatók így a bp-i bérlettel tudnak menni odáig.
de valójában szerintem az auchan lobbizta ki, hogy ki lehessen menni hozzájuk bp bérlettel ....
szóval 100%, hogy addig lehet menni, utána már kiegészítő jegy kell.
Én írtam neki is, hogy nem járok arra és hogy kérdezze meg a HÉV-nél. Gondolom ő is megnézte azért. Remélem, hogy nem büntetik meg.
Egyébként gondolhatod, hogy nem direkt írtam amit írtam:(
Nem is kell vitatkozni, de téves infókat sem kellene adni.
Azt mondtad szegénynek, hogy Csömör még benne van, pedig nincs. Remélem nem büntetik meg szegényt. Vicces lenne, ha azzal takarózna, hogy a hoxán ezt az infót kapta valakitől. :))
Utolsó megálló, ahová jó a bérlet, az Cinkota.
Ez remekül látszik az általad belinkelt táblázatban is.
Szerintem nem.
Cinkotai megálló után kettéválik a Hév, egyik megy Csömör felé, a másik Gödöllő felé, itt a következő megálló Ilonatelep.
Egyébként itt megnézheted:
Szerintem Ilonatelep előtt van. A honlapon legalábbis úgy van fent.
Így jönnek a megállók:
Cinkota
-Cinkota alsó
-Árpádföld
-Szabadságtelep
-Csömör
Cinkota
Ilonatelep
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a jelek, amivel egy nő elfogadja, vagy elutasítja a közeledést?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Mivel keverhetném a tápszert, hogy a gyerek elfogadja?
- Családi háznál kozmetikai üzlet nyitásához kell az üzletben külön WC, vagy elfogadják a házban lévőt?
- Mit tegyek hogy kamasz lányom elfogadja azt akit szeretek?
- Az egészségkártyára bármilyen gyógyszert lehet vásárolni és mindegyik gyógyszertár elfogadja?