Az egészségkártyára bármilyen gyógyszert lehet vásárolni és mindegyik gyógyszertár elfogadja? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem,hogy milyen feltőnt immun erősítő vitamint leht kapni AXA-EP kártyára aki tudja segítsen!
köszönöm!
Kicsit csalódtam a kártyában!
Tegnap vitamint szerettem volna venni, felnőtt és gyerek részre is.
És kb 2 fajta volt, ami kártyára vásárolható.
És persze a legdrágább vitaminok! :(
Én az Életútnál vagyok. Számlát kérek a patikába a vásárolt szerekről (ő már látja a gépben, hogy egészségpénztár finanszírozhatja-e vagy nem), majd beküldöm. Hétfőn feladott számla (szolgáltatásigénylővel együtt kell beküldeni) végösszege már pénteken a bankszámlámon volt. Nagyon meglepődtem a gyorsaságon.
Nekem nincs kártyám.
Én is cafetérián keresztül kapom :-).
Akkor jó!
Köszi.
Ne félj!:) A gyógyszerek nagy részét tényleg meg lehet venni,bár vannak átfedések. A babáknak a Ce..on multit nem lehet,viszont ugyanezt C vitaminban már igen. Nem értem a logikát,de biztos van benne!:)
Az én sztorim nem tegnapi,azóta már biztos sokkal jobban odafigyelnek erre. Régóta nem volt már gondom vele.:)
Igen és a kezelési költséget is. De ez majd minden kártyánál így van :(
Ha akarsz, magad is fizethetsz rá pluszban a munkáltatód mellett és a plusz befizetést a köv.év SZJA bevallásakor leírhatod - a kiállított igazolás alapján - a bevallásban.
Most szeretnék igényelni, és nem nagyon tudom, hogy megéri-e mert a cafetérián keresztül szeretném igényelni.
De ez úgy működik mint egy bankkártya és folyamatosan arról vonják az összeget?
meg aminek megfelelő a VTSZ száma, plusz egy csomó gyógyhatású terméket is vásárolhatsz, meg babaápolást,
nem kell mindig kártyával fizetned, fizethetsz kp-vel is, és kérsz számlát, azt utánna beküldöd az ephez, és ők levonják az egpkártyádról és visszautalják a bankkártyádra.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?