Mit tegyek hogy kamasz lányom elfogadja azt akit szeretek? (beszélgetős fórum)
Mi lenne , ha összezárnád őket egy lakatlan szigeten? :))
Persze ez csak vicc, de valami hasonlóval próbálkozhatnál! Puszi.
Ne gondold,hogy túl vagyok a nehezén.
Én is azt hittem.
Csak a fogadóórán a héten szembesültem Dani milyen a suliban...... az ofő szernit ez itthoni dolog.....
Lehet.
Megnehezíti a dolgunkat apuka,az igazi,aki igaz örömre nem sok vizet zavar,a gyermek mégsem tudja elfogadni,hogy nem látogatja,nem törődik vele-addig sem ragad rá a hülyeség.
Nem vagyok túl a bonyodalmokon,ellenkezőleg,most kezdődnek.
Ugyanis mindeddig azt gondoltuk hogy minden happy.
A fiam szerint nem happy.
Jön az igényeivel,az érzelmi zsarolásaival.
Hordjuk Nevelési Tanácsadóba,persze ebben is mellettem van a párom.
Ő fizeti be a sulipénzt,mert apukája nem rendesen utal......stb.minden,de a gyermek mégis elégedetlen.
Párom hónapok óta készül egységesen a két gyereknek ajándékkal.
Ha én nem tudom átnézni Dani leckéjét,táskáját,azt is megcsinálja,van mikor estig tanulnak.......mi kell még.Az összes erőnkkel rendezzük Danit.
Remélem én is mielőbb kimászunk ebből a gödörből.
Tegnap is elbeszélgettünk vele,minden nap elmondjuk,hogy szeretjük,mellette állunk,ne csináljon galibát,kérjük......mégis mindig arra hivatkozik,hogy nem szeretjük.
És ez nem igaz,lassan több időt vagyunk vele,mint a kistesóval,a közös gyermekünkkel,aki épp a dackorszakban van,3 éves......
Meredek!!!!
Irigyellek!
Bár annyira nem mondható rossznak nálunk ezek a dolgok,de én mégis sokszor bánkódom magamban.
A párom nagyon kitesz magáért.
Ha a gyerek v.sz.apjához viszonyítok,nagyon is példás apa,tényleg nem lehet 1 szavunk sem.
Csak hát a gyermek dolgain őrlöm magam.
Hisz hát egy szava sem lehetne.......mégis van.
Igyekszem százfelé szakadni,bár néha kivitelezhetetlen......
Kedves Szöszke!
Ez gyermek reakció,akárhány évesek is.
Nem gondolom,hogy létek sima ügy ezzel kapcs.
Mi már 4 és fél éve élünk együtt a párommal.
A válásom után,hamar jött a boldogság.
Minden sima ügy volt,a fiam apának szólította,amiről akkor a v.sz apja,hamar le is szoktatta.....
Kistesó is születet,aki mot már 3 éves lesz.
Minden happy volt eddig,közös nyaralás,lakás,autó stb....csakhogy a fiamnak elkezdődtek a hülyeségei a suliban.A figyelemfelkeltés,vagánykodás,magatartási dolgok...és ezek oda vezethetők,hogy szereti a páromat ugyan,de úgy érzi ő viszont kevésbé,mert sz.te szigorú vele,pedig mindez nem igaz.
Nagyon kívánom mindenkinek,hogy ilyen apát találjon a gyermekének,aki ennyit törődik vele stb.
Persze féltékenységből Dani mindezeket máshogyan éli meg.
Sokszor csinál veszekedést közöttünk,de a céljait nem sikerül neki végig vinni,hogy anya csak az övé legyen.Gyerek reakció.
Igyekszem sokat vele lenni,amennyire a lehetőségeim adják.
Nyugtasd meg őket,hogy szeretni fogod őket annyira,mint eddig.
És az is tény,hogy a gyermek tényleg nem szólhat bele a felnőttek életébe,akárhány éves.
Nekünk jogunk van a boldog élethez,ki tudja meddig tart....????
Nehéz helyzet,na én ezt maximálisan megértem.
Nagyon nehéz sok felé szakadni,mindenkinek jó legyen.Kívánom Neked a legjobbakat.
Én sem fogadtam el anyukám új barátját, miután apukám meghalt. Ma már tudom, hogy butaság volt a sok veszekedés, hiszen neki is kell a boldogság. De hogy te hogyan csináld, na azt nem tudom.
Foglalkozol velük eleget? Velem az is baj volt, hogy én velem egyáltalán nem foglakozott anyum, neki az új szerelem fontosabb volt. Sajnos.
DE sok szerencsét és kitartást kívánok neked és persze sok boldogságot az új párodhoz!
Ne a gyermekeidet okold, hanem elsősorban magadat, hisz a nevelésed miatt nem fogadják el az uj embert.
Egy normális nevelés gyermek-ráadásul 14 éves-az normálisan fogadja a szülő uj párját.
Szia!
Sajnos engem sem fogadnak el a férjem gyerekei.Nem könnyű ez tény.
Szia
Vagy vállalod a szerelmet és tudomásul veszed,hogy nem kell szeretni a gyerekeidnek azt a férfit akit te imádsz,vagy csak találkozgattok és nem nálad!
Ne felejtsd el kishölgyek már!
Veszélyekkel járhat az összeköltözés!
Attól még hogy a gyerekeid nincs joguk beleszólni a magánéletedbe!
Mond nekik hogy nem veszítenek el!
Hagyják hogy bebizonyítsd nekik!
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a jelek, amivel egy nő elfogadja, vagy elutasítja a közeledést?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Mivel keverhetném a tápszert, hogy a gyerek elfogadja?
- Családi háznál kozmetikai üzlet nyitásához kell az üzletben külön WC, vagy elfogadják a házban lévőt?
- Az igaz, hogy a BKV bérletet elfogadják a Héven Csömörig?
- Mit tegyek, hogy két kiscica elfogadja egymást, van rá esély?