Az érzelem, szerelem hatalma. (beszélgetés)
Én igen.
Sajnos vagy szerencsére?
Ez még mindig dilemma számomra, bár többször hullottam arcra, mint a magyar fociválogatott az elmúlt húsz évben és játékosokra is lebontva.
igen. ebben nagy igazsag van
:)
a melóhelyen kvóta rendszer van.. és, ha az a bizonyos ráta elfogy óne net!!!! :)
érted?
micsodad?!!!!
:P
:DDDDD
nem dolizol ?
:S
koszi.
neked is ;)
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:)))))))))))))))))))))
szép napot!
nem haragszom.
kellene? :P
Remélem nem haragszol!!!
Puszi.... ahova gondolod!:)
nem sajnos nem lattam. :S
jo ejt
Sziasztok!
Szerintetek a szerelem képes áthidalni a társadalmi konvenciókat?Egy összeszokott baráti kör képes az egyik tag új társát befogadni minden szemrehányás nélkül vagy megtűrt helyzetbe kerül az új társ? Mennyire lehet szerepe a barátok véleményének ebben? Amikor egy férfi szerelmes mennyire érdekli vajon a külvilág véleménye? Mit szólnak majd az emberek, a barátaim stb.? Engem ez mennyire érdekeljen, ha kapcsolat kialakításról van szó? Szerintem ha szeretem a férfit, akkor nagyon.
Nem akarom, és nem is ez most számomra a legfontosabb....
Ha kell úgyis megtalálom!!!! Szép napot mindenkinek!
Csodaszép volt a telihold!!!
Remélem láttátok!
Minden jó-rossz illik rám amit róla írnak!:P
Nyugi,higgy benne,és akard!Össze fog jönni,akkor mikor a legkevésbé számítasz rá!Görcsösen keresve,nem találsz!Gondolj abba bele,mikor nagyon keresel valamit...nem találod!Mikor nem keresed megtalálod!:)))
És örülsz a skorpióságodnak????
Nekem mindenki azt mondta, és érzem is, hogy ha nem skorpió lennék nem viseltem volna el azt a sok fájdalmat, amit rám mért a sors!!!
Tehát örülök, hogy az vagyok, bár ezért vannak az érzelmi, párkapcsolati problémáim... de lesz ez sokkal jobb is!:)Tudom, hiszem! A lányom viszont kos--- örökké harcolunk egymással, főleg a mostani kamaszkorában...
Jaa,neem,nem foglalkozom,ezzel a témával,sosem érdekelt!:))
Jéé,én is skorpió vagyok!:))))
Hát ezzel nem értek egyet:)
Én tinikoromban is később is és most is "másképp" lennék/vagyok szerelmes.
Meghalni persze...gondolom,de az agyunk ,az érzéseink,a szívünk folyamatosan "tanul",ezáltal változik az életünk,a gondolkodásunk,a tetteink.
Én így gondolom:)
Ágyban, párnák közt!!!
Még ne beszélj erről!!!
A Skorpió talán egyike azon kevés jegynek, amely szembe tud szállni egy Kossal. A Kos ugyanis már a kapcsolatuk elején rájön arra, hogy a Skorpiót sem hízelgéssel, sem fenyegetéssel nem tudja rákényszeríteni olyasvalamire, amit nem akar. A Kos számára a kapcsolatban ez probléma forrása lehet.
A Kos a szerelemben is éppúgy viselkedik, mint az élet bármely területén, határozottan cselekszik, és mindenáron megszerzi, amit akar. A Skorpió ellenben sokkal óvatosabb, megfontoltabb. Még tartós párkapcsolatban is rejtély a Kosnak számára, Skorpió partnere lelkében mi megy végbe, és ez rejtély is marad, mert utóbbi soha nem adja teljesen ki magát, örök titokzatosság veszi körül.
E szembetűnő ellentétek dacára is van a két jegy között egy különleges vonás, még pedig a harcos mentalitás. Ez a Kosnál az agresszivitásban, és a dinamizmusban mutatkozik meg, a Skorpiónál pedig inkább érzelmi szinten megy végbe.
Ez kettőjük között mély, erőteljes szexuális vonzalmat ébreszt, és az ágyban a milliónyi nézeteltérés és zavart keltő különbözőség teljesen feledésbe merül.
Az élet más részein jobb, ha a felek tág mozgásteret biztosítanak egymásnak. Mindkettőjüknek meg kell hallgatnia a másikat, és arra is oda kell figyelniük, amit a másik esetleg nem mondott el. Időnként ugyanis a ki nem mondott dolgok éppoly fontosak, mint azok, melyek elhangzottak.
Ennél a párosításnál a Kos általában azt gondolja, hogy nála van az irányítás, valójában azonban a Skorpió az, aki ezt elmondhatja magáról.
Kos (március 21. - április 20.)
Igazán nem lesz okod panaszra. A Mars kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ez a bolygóállás a ragyogó életerőre, valamint az intellektuális képességekre irányul. Elég erőteljes sugárzást kap uralkodó bolygód, így anyagi sikereket, tekintélyt jelöl. Gyakorlatiasságodat növeli, bár kevés a vidámság, a társas öröm. Ha a születési horoszkópodban a Nap az erősebb, akkor kissé lusti leszel, és nem szabadna komoly ügyeket intézned.
Skorpió (október 23. - november 22.)
Mentális álláspontod soha nem határozatlan és langyos, szükséged van arra, hogy mindenki meghallgasson téged, hogy írásban vagy beszédben kifejezhesd magad. Lehetnek furcsa problémáid a testvéreiddel. A képzettség a te életedben rendkívül fontos, véletlenül se hagyd abba az iskolát, akkor sem, ha nincs kedved tanulni.
ez a február hónap!!!
tudod e aki ezerszer kimondja
oszinten szeret.
tudod e ki soha nem mondja
valojaban mit erez.
valld be, mit erzel
mit magadnak sem teszel
s mikor fel ebredsz
sehol mar szerelmed
(Oxygeen)
2009.02.09.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?