Az erő benned van! (beszélgetés)
aludtam egy jót, oldom meg a gondjaimat szép komótosan, aztán egyszer majd csak kisüt a nap:-)))
köszi
juszt is mondj neki optimista dolgokat.
és hidd is, hogy akkor is úgy lesz.
meg aztán humorral, jó poénnnal nagyon nehéz helyzeteket lehet túlélni, tapasztalatból mondom
mert rájöttem, mégis vannak gátjaim... annyira elfáradtam, hogy ingerültté váltam
ez azért furcsa, mert nagyon rég volt ilyen
alapjárattban higgadt vagyok, akit nagyon nehéz kihozni a sodrából
hát ezért.
lehet hogy hülyén hangzik de ha a közelében vagyok érzem...
anyósomról van szó aki depressziós volt, és annyi a negatív megjegyzése, hogy csak na. pedig a pozitív gondolatok igencsak lényegesek, legalábbis a számomra.
Szia Miri1!
Honnan tudod, hogy az illetőből "árad kifelé a negatívum"? A saját szavaiddal írd le!
Üdv: Trav...
Szia,
Igen, az EFT egy, az alternatív szelíd gyógymódok közül, ha lehetőséged van rá, próbáld meg.
Üdv: Travels
sziasztok
én most próbálom magam összeszedni, kilábalni egy mélypontról úgy hogy pozitív dolgok, új célok irányába mozdultam el.
arra szeretnék választ kapni, mit lehet tenni abban a helyzetben ha van a környezetemben egy olyan ember akiből csak úgy árad kifelé a negatívum, de a vele való kapcsolatot nem tudom leépíteni.
Ez a "GONDOLATOK HÍDJA", ahogy a kínai mondja.
Egymástól függetlenül Valcsi5-el, ugyanazon időpontban, UGAN AZ VOLT A GONDOLATFORRÁS!!
Valcsi5 azt mondta: "...nem tudja senki "leakasztani a szögről".
Én azt mondtam: "Csak úgy" nagyon keveseknek jön."
A gondolatforrás egy, a kifejezésmód mindig át megy egy személyes szűrőn.
Üdv: Trav
Szia Tri...
Azért nem érzed, mert ezernyi szellemi gát lezárhatja ezen energiák felszabadulását.
Ezt mindenkinek egyénileg kell ledönteni. Erre vannak az általam említett technikák. Azért mondtam!
"Csak úgy" nagyon keveseknek jön. Dolgozni kell érte, de hogy benned van az biztos, és hogy tudatos munkával meglelhető és alkalmazható az is biztos.
Üdv: Trav...
Szerintem a jóga és a meditáció olyan dolgok, amiket tanulni kell, egyik napról a másikra nem tudja senki "leakasztani a szögről". Biztos van ezen kívűl valami külső, testre ható tényező is, mint például a böjt.
Biztos vagyok abban, hogy a böjt legalább ennyire jó hatással van a gondolatokra, és ezt ráasául bárki meg tudja csinálni, mindenféle "előképzettség" nélkül.
Nagyon érdekeseket írsz! Tetszik. :)
Sziasztok,
A PARAMEDICINA c. újságban olvastam egy ragyogó bemutató példáját annak, hogy milyen végtelen erejű a gondolat, ha az kordában van tartva.
--------------------
"Mint ismeretes, a Világegyetemben nincs az emberi gondolathoz fogható magasrezgésű energiaforma. Erre bizonyíték a Faraday-kalitkás kísérlet, melynek során az alanyt beültetik a kalitkába, olyan speciális frekvencia-csapdába, amely a kozmikus sugárzásnál alacsonyabb rezgésű energiahullámokat nem enged be magába. A kozmikus sugárzás a létező, ismert legmagasabb rezgésforma a Mindenségben.
Ezután egy hipnotizőr - mint egy "rádióadó" - telepatikus úton gondolatokat küld a célszemélynek a kalitkába. A "vevő", azaz a bent tartózkodó személy pedig tökéletesen lejegyzi a küldött gondolatokat, melyek akár bonyolult képi információkat is tartalmazhatnak. Mi ebből a tanulság?
1. A gondolat tökéletesen képes bejutni egy olyan közegbe, ahová eddigi ismereteink szerint csak a kozmikus sugárzás juthatott be.
2. Ebből következik, hogy gondolatain legalább olyan, vagy még magasabb rezgésű és intenzitású energiaimpulzusok, mint a kozmikus sugárzás.
3. Ha az Ember képes eme energia-impulzusoknak irányt szabni, azaz koncentrálni őket, avagy épp ellenkezőleg: megtanulni annak képességét, hogy bizonyos ideig (pl. 3 percig) ne gondoljunk semmire, akkor fölmerül a kérdés: kik is vagyunk mi, Emberek? Talán mégiscsak Istenek, az Örök Forrásnak egy-egy magnyilvánulása, egy-egy analógiája, aki befolyásolja a legmagasabb szintű energiát is?"
Mándoki László/Melegh Gergely
------------------
Azért tartottam fontosnak szó szerint leírni a fentieket, mert pontosan erről beszélek, amikor azt mondom "az erő benned van", erről beszélek amikor a "jógáról és meditációról" beszélek, s erről beszélek mikor a "gátjainkról" szólok.
Én ennek szenteltem az életem. A jógát és az agykontrollt tartom a legjobb útnak gondolataink pallérozásához.
Csodálatos dolog valakinek megmutatni azon rejtett tartalékait, melyek benne vannak, ingyen vannak, mobilizálni tudja azokat - s az élete megváltozik.
Hinni kell benne, tudatos hittel! E kettő nem zárja ki egymást!
A "HISZEM, hogy TUDOM; a hiszem, hogy ez képességem, mert tudom" - nem értelmetlen mondatok, csak a végletesen gondolkodó bigott vallásosok, és a szemellenzős racionalisták számára.
Nem őket akarom meggyőzni, hanem a nyitott embereknek segítséget, kapaszkodót, bátorítást adni: Az erő benned van! - s ennek a fentiek az elméleti alapja.
Üdv: Travels
ma már holnap van, de csak dühöngeni volt erőm.
tehát igazatok van, az erő bennem van, csak nem a legjobb formában tör elő...
Én sem osztanám fel a történelmi korokat jó és rossz időkre. Tudom én is , hogy az adott kor az emberek aktuális fejlettségi szintjét tükrözi. Csupán az emberekben manapság meglévő óriási bizonytalanság veszélyeire hívtam fel a figyelmet.
Szerintem, nem mindegy, hogy az ember, hogy éli meg az éppen adott kort, harmóniában-e környezetével és önmagával, avagy sem. Hatványozottan megnőtt a pszichés és a pszichoszomatikus betegségek száma, sajnos látom ,hogy már a tizenévesek is isznak ,kábszereznek. Szerencsére nem mindenki, de nagyon általános. Ez mind a belső bizonytalanság, céltalanságból fakad. Mindez szerintem nem biztos ,hogy jóra vezet.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- Írd le a benned kavargó érzéseket/érzelmeket egy szóval.
- - 3kg Karácsonyig...Van benned ennyi akaraterő? Mert meg tudod csinálni! Te mit gondolsz?
- Féltem, féltettelek, de mégis bíztam Benned!
- Mióta megtudtad babát vársz, változtál lelkileg? Mit érzel? Írd ide ...hogy mi zajlik le benned...
- A Világegyetem benned van - tudatában vagy ennek, vagy sodródsz?