- 3kg Karácsonyig...Van benned ennyi akaraterő? Mert meg tudod csinálni! Te mit gondolsz? (beszélgetés)
Jajj, ma büntetést érdemlek :S Máris..
Délután Párom kitalálta, hogy süssek pizzát.. Hát negyed 6-ra lett kész..és egy kicsit ettem belőle én is.. =/ Pedig addig egész szépen teljesítettem :S Áááá, nem hiszem el =/ :S
Ez gyors fogyásra nem alkalmas,kb. olyan ütemben,mint az update-el.
Mókica naplóját nézzétek meg,mert ő zöld diétával fogyott 2 hét alatt.
Én Norbi inzulin diétájával fogytam le,
amit még Bíró Icával dolgozott ki jó régen.
Ennek a lényege délután 14 óráig mindent lehet enni,de utána már csak fehérjét semmi köret,csak savanyúval.
Ez nem annyira uncsi mint az update,de hasonló.
Sziasztok!
Én tegnap megcsináltam Réka Alakreform dvd-jét.
90 perc alakreformórát tartalmaz.Mivel én már amúgy is 50kg alatt vagyok nem fűztem hozzá súlyban nagy reményeket.Reggelre 50dkg lett a mínusz.Ja és nem csökkentettem a bevitelt,kajcsiztam rendesen.
A probléma vele az,hogy nehéz ezt a 90 percet beépíteni a napi programba,de én a gyerek alvásidejében fogom csinálni este.
de hogy is ne fogsz eredményt elérni ,nem kel mindenikek annyira maximalistának lenn mint nekem .Én szint önmagam ellen fordítottam .
Holnap mérlegelek majd írok, hogy alakult a fogyásom .Ma kicsit sokat tornáztam fáj is mindenem megemeltem magam a sulyokkal .
szia én nagyon keveset eszem napi 500kcal
nem jó példa vagyok de nem tudok többet enni a bűntudatól :(
Sziasztok! én is csatlakoznék.
Friderika, hány kalóriát eszel egy nap? Nagyon jó lenne, ha nekem is lemenne pár kiló karácsonyig.
Norbi 1 kódúakat eszem .
És kcal számolok tudom nem kellene de én így gyorsakban fogyóm .
Mától kezdem újra :)
3 kg-hoz már kevés az idő...de 1-2 talán belefér.
:)
Szia nekem tervem addig 5kg fogyni :)
csak kitartás kel hozzá és meg lesz .
Szia!
Szívesen csatlakozom. Tegnap kezdtem az életmódváltást. 62 kg vagyok ma reggel. Sikerült a nyáron felszednem 3 kilót =/ 59 kg volt a legkisebb súlyom, 80 kg a legtöbb. :S :) Karácsonyra szeretném visszanyerni az 59-et, mert jön a karácsonyi zabaroham és bizony erre a súlyra durva lenne még felszedni pár kilót..:S
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Mit gondolsz a Karácsonyról?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?