Az emberek önzőek és ennyi. (beszélgetés)
Ez a mondat nem egészen helytálló!
Addig igaz hogy akivel eddig találkoztál az a végén mindig kidobott.Mivel Te csak addig vagy kedves míg valakiből hasznot látsz . Ha az érdeked úgy kívánja jöhet a következő csak elég annyi hogy meghív egy Balatoni nyaralásra .3-xori levélváltás után máris az ágyában vagy hisz egy kis barát szexben nincs semmi elítélendő.
Ezek után pedig nincs semmi kivetni való abban ha valaki 10 év alatt 13 pasit használ el.
Ezek után csoda hogy elfogynak a még értékes pasik is ????????
Ha ilyen Nőkkel futnak össze az életben!!!!
Szia.mintha magamat olvasnám...
Csak velem a "családom" és "barátaim" tették ezt...mindenki csak kért kért és kért én pedig nem tudtam nemet mondani.
Amikor nekem kellett volna segítség egyedül maradtam
De ez már a múlt!
Az elöttem szólónak szóról szóra igaza van!
Csak Én tehettem arról hogy kihasználtak!
Ma már csak azt nézem ami NEKÜNK jó és megtanultam NEMET mondani..
Sokan emiatt "szemétnek" tartanak de nem érdekel.
lehet nem fog jol esni mit mit mondok de te is hibas vagy hagytad hogy kihasznaljanak..ha az elso kihasznalas utan azt mondtad volna PONT..akkor nem tettel volna meg masokert olyat amit ereted nem tesznek meg...mielott valamit teszunk valakiert at kell gondolni forditott esetbe o megtenne ?? es ha a valasz nem akkor nem kell senkinek semmiben segits...;) es nem csalodsz...figyelj oda jo kiert mit teszel meg...jo?? azert hogy ne csalodj..ne engedd meg hogy kihasznaljanak.,..mert ha lassak hogy teged ki lehet hasznalni meg is teszik...rajtad mulik sok esetben...:)
remelem nem voltam tul kemeny..en is voltam ugy...de rajottem hogy van amikor az ember PONT OT rak es nem adja az egesz kezet mikor mas a kisujat sem adja cserebe...:)
Persze,mert csak azt lehet kihasználni aki ,nem önzetlenűl cselekszik és csak azt aki hagyja magát,mert vár cserébe bármit is.
Akkor rosszúl fogalmazol.
Ha valamit nem akarsz megtenni ne tedd,ha tenni akarsz valakiért valamit akkor tedd,de ne várj mégcsak köszönetet se cserébe.
Nem értettelek félre ,hidd el.
"Én is csak ember vagyok és csak arra törekszem hogy megbecsüljék a szeretetet amit adok ne pedig kihasználják."
Szeretetért,megbecsülést vársz.Te írtad,nem én.
Sőt azt is húztál egy határt ,hogy arra érdesre áldozz a...szeretetedből,odafigyelésedből,stb.stb.
Csak egy icipicit gondolj bele!:)
Ámen & csámen:)
A szeretet nem vár el semmit.
Az hogy ÖNzetlen, azt is jelenti: Saját érdekeit mellőzve cselekszik mások javára!
ÖN-ző <---> ÖN-zetlen
Vagy van bene önös cél, vagy nincs.
A szeretetet nem lehet fecsérelni,hát nem értitek?
Annak nincs értéke,fizettsége,és nem várhatunk visszajárót?:))))
Amiről ti beszéltek az a bartell szerződés,megteszek valamit amihez amúgy semmi kedvem,nem önzetlenül teszem,hanem számba veszem ,hogy majd hogyan és mikor adhatja vissza nekem a szivességet!
Onnan lehet észrevenni az önzetlen szeretetet,vagy segítséget ,hogy megteszed ,de el is felejted és mész tovább.
Néha jó kapni is?
Persze ,hogy jó és aki ad,kap is,nem feltétlen attól akitől várja:))))
Pontosan erről beszéltem:DDDD
Színtiszta üzlet:)))
Biznic,adok -veszek-kapok.........
Kedves MI.
Azt kaptad ,amit adtál,mindenki azt kapja amit ad:))
Ez az élet nagy igazsága és törvénye.
Amit te (a leírtak alapján )adtál,az inkább számomra üzleti szerződéshez hasonlítható,mintsem ,szeretet,meg mit tudom én mihez.
Csak akkor tűnik fel,hogy nem kapsz érte semmit,ha vársz is valamit a kedvességedtől,a megértésedtől,a szeretetedtől,amit adsz.
Tehát üzleteltél a szereteteddel semmi mst nem tettél.
Akkor meg mi a fenén csodálkozol?:))
További ajánlott fórumok:
- Eltűnt emberek nyomában, szerinted miért tűnik el ennyi ember? Beszélgessünk...
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Emberek miért viselkednek így a másikkal? Ennyire semmibe veszik a másikat?
- Titeket nem bosszant, hogy ennyire tapintatlanok az emberek?
- Mennyi esélyt láttok arra, hogy valami/valaki szórakozzon bizonyos emberekkel és irányítva legyen minden?
- Miért idegesítenek ennyire a felszínes, önbizalomhiányos emberek?