Az első fél évben nem mertem a páromnál elmenni nagyvécére,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
OFF ugyan, de
kórfházban jellemző több betegnél hogy 3-4 napig sem kell wc-re menni. Most hogy 4 napig kórházban voltam, üres gyomorra a zsömle is meghatott
B.nőmnél mindenféle szagositók vannak a wc/fürdő-ben felaggatva
Mondtam, nem szeretem a viola illatot, mert szerintem egy wc legyen sz@r szagú :)
Én nem is értem a kérdésed.
Komoly betegségek, bélgyulladások állhatnak mögötte. IBS, Chrohn, bélendometriózis,
gluténérzékenység, laktóz intolerancia, stb. Nem könnyű ám ezek diagnózisa és gyógyítása.
Így van. Érdekes hogy enni senki nem szégyell a párja előtt.
Ha rendben az emésztés, a puki olyan ritka, kicsi és szagtalan, hogy más nem veszi észre. Ha nagy a durrogás és szagos az se vicces, mert emésztési problémát jelez. Ugyanígy a bűzös produktum is. Ezeken nem csak akkor nem nevetgélünk ha már kórházba kerül valaki, hanem előtte se.
Autsss! 🤣🤣🤣
Kikérhetem magamnak?? 🤣
Én sem 🙊 azóta már nem izgat a dolog
Egyszer kell túlesni ezeken a “ciki” dolgokon
Alfarhang
Hátvágánygáz...
Ismerem én is. :DD
Kaptál egy nem bajt!
Én elég korán hozzászoktattam a férjem ! Még mielőtt igent mondott, már volt nyitott ajtónál kakilás, paplan alá pukizás. Még mindig szeret, pedig ami vegyi támadást betolok néha, hát az évek alatt kiderült, hogy egy hős.
Igaz nem érez szagokat, csak néha! Így persze könnyű! 🤣🤣
Jézusom!
Most mi a helyzet?
Remélem meg volt már az első puki!?
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Nő létemre, okosabb vagyok a páromnál
- Idősebb vagyok a páromnál..
- Nem merek kezdeményezni a páromnál...
- Anyum nem engedi, hogy ott aludjak a páromnál... Mit tegyek?